Keresési eredmény a(z) „kenyszerleszallas” címkére
Rendezés:

Repülés

De ehhez először le kell szerelni a 6,7 tonnás sérült hajtóművet. Grönlandon találtak lapátot és burkolatot, vajon megvan-e az esetleg eltört tárcsa is?

Repülés

Az utasok továbbmentek, sok kivizsgáló jön sokfelől Goose Bay-be. De hol lehet maga a bűnös darab? Észlelni kellett volna korábban a repedést?

Repülés

Az Air France A380-asa elvesztette egyik hajtóműve burkolatának egy részét, talán az elülső ventilátor-fokozatot is, de simán földet ért Kanadában.

Repülés

A Cessna Citation nem sokkal a felszállás után visszatért a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.

Repülés

Az a bizonyos tizenöt centi, ami most nagyon sokat számított. A főfutók rendszere bonyolult, mégis az orrfutó szorult be már többször.

Repülés

Hírek szerint „medical emergency”, azaz egészségügyi kényszerhelyzet volt, vagyis valaki rosszul lett a fedélzeten. A gép rendben leszállt Stansted repülőterén.

Repülés

A 777-es Manchesterben vesztegelt. Amikor nincs elég, és amikor nem is kell sok: kis WC-történelem az Ilja Muromectől a mai gépekig.

Repülés

Huszonöten lettek rosszul a BA London–San Francisco járatán.

Repülés

A török labdarúgócsapattal Isztambulból Manchesterbe tartó repülő szélvédőjén útközben jelentek meg repedések.

Repülés

Kell lennie egy gonosz oldalnak is egy hollywoodi filmben... A 320-as hajtóműveit kinyíró vadludak nem kaptak elég dramaturgiai hangsúlyt.