Keresési eredmény a(z) „kerekpar” címkére
Rendezés:

Zöldút

Ma kezdődik a közösen használható forgalmi sávok kialakítása. Az átalakítás mellett a forgalomcsillapításnak is fontos szerep jut, ennek köszönhetően biztonságosabbá válik a közösségi és a kerékpáros közlekedés Józsefváros főutcáján.

Zöldút

Az egyik már korábban is megvolt, tesztüzemben. Most ez is kísérleti pont lett a másik hárommal együtt.

Zöldút

Tizenhárom kilométer hosszú kerékpárút épül a folyó magyarországi szakaszán.

Zöldút

Jól haladnak az EuroVelo 6 Budapest és Szentendre közötti kerékpárút kivitelezési munkálatai. A Dera-patak ártéri területe felett épülő 36 méter szabad nyílású új kerékpáros híd próbaterhelésén is túl van már a kivitelező.

Zöldút

Ezzel végig kerékpárúton lesz teljesíthető a Tisza-tavi 65 kilométeres kör. És milliószor biztonságosabbá válik a Poroszló és Tiszafüred közötti szakasz.

Zöldút

A fenntartható város évek óta megfogalmazott célja, hogy Budapesten a környezettudatos megoldásokat részesítsék előnyben. Nagyobb távolságokra kiváló megoldás a közösségi közlekedés és a kerékpár kombinációja. Ezt szolgálják a metró és a HÉV-megállóknál létesített B+R biciklitárolók is, amelyekből újabb hat használható mától.

Zöldút

Egyre többen használják: az elmúlt időszak forgalmi adatai szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala.

Zöldút

A tervek között szerepel új mobilapplikáció, többszintű árazás és rugalmasabb használat bevezetése, valamint könnyebben tekerhető kerékpárokat is forgalomba állítanának.

Vasút

A Budapesti Közlekedési Központ és a BKV közös fejlesztésének eredményeként május 23-ától újabb hatvankét villamoskocsin lehet kerékpárt szállítani.

Zöldút

A műtárgy az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárút Budapest és Szentendre közötti részén valósul meg.