Keresési eredmény a(z) „repterbovites” címkére
Rendezés:

Repülés

06L/24R, a másik kettőtől messze eltolva, azoktól függetlenül indíthat és fogadhat, az óránkénti gépmozgás 90-re nő, a cél az évi százmilliós forgalom.

Repülés

Öt nap, 19 letartóztatás, 16 repülő drón, de egyetlen járat sem esett ki. A reptér bővítése ellen tiltakozók kiterjesztett akcióval fenyegetnek.

Repülés

A történet légibázisként kezdődött, ma már évi negyvenmilliónál is nagyobb az utasforgalom, és még idén átadják a harmadik pályát.

Repülés

Az Aeropark környékén épülő körforgalom a terminál és a majdani Cargo City megközelítését könnyíti, az építkezés hónapokig tart.

Repülés

Piaci harc a környező repterekkel, Budapesttel is... Harc a Schwechatra beengedett és egyre erősödő diszkontokkal.

Repülés

A tervet beterjesztő kormány egyik tagja kész a bulldózerek elé feküdni, hogy megakadályozza az építést: a vita valószínűleg  tovább tart.

Repülés

A civil szervezet a pálya meghosszabbítását követeli. Mire elég kétezer méter? És mennyi idő alatt készülhet el még ötszáz méter?

Repülés

Kész a TNT és a DHL bázisa, jövőre indul a Cargo City építése. Felújították a Lufthansa-nagyhangár energetikai rendszerét, javítják az Aeroplexét is.

Repülés

Terminál, teheráruraktár, közúti kapcsolat az autópálya felé. Az intézkedés révén gyorsabban meglesznek a hatósági engedélyek.

Repülés

Seremetyevo földalatti alagutakat épít, és egy harmadik pályát is kap, Domogyedovóban kiköthetnek a kétszintes A380-asok is.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/