Keresési eredmény a(z) „repulogepgyar” címkére
Rendezés:

Repülés

Felhajtás nélkül kapta meg a gépet a maláj Malindo, az első vonalrepüléssel lehet, hogy beelőz a Norwegian, mégis a Southwest a kibocsátó...

Repülés

A Boeing és a hajtómű gyártója is állítja: nincs szó konstrukciós problémáról, az első újgenerációs 737-est az eredeti terv szerint még májusban átadják.

Repülés

A Leonardo szimbolikus áron adta át részvényeinek többségét. Elemzők szerint az olaszok már nem akarnak költeni a gép további változataira.

Repülés

Talán már ebben a hónapban repül az MSz-21 is. Mindkét gép olcsóbb, mint a nyugatiak, mindkettő a belső piacot, illetve a fejlődőket veszi célba.

Repülés

A koreai társaság az utolsó megrendelője annak a legkisebb XWB-változatnak, amiről már az Airbus is lemondott...

Repülés

Start hátszélben, leszállás oldalszélben, a nagy hegy felhőbe burkolózott, de a fotózáson kívül mindent sikerült lepróbálni.

Repülés

Először be sem akarták indítani a programot, aztán el akarták adni a japánoknak. Sokszor került szóba a teljesen új típus, de most sem erről szól az ünnepség.

Repülés

A leghosszabb E2-jet, a valaha gyártott legnagyobb brazil gép. Új szárny, új fly-by-wire, 4500 kilométeres hatótáv. Szűzfelszállás után irány Párizs!

Repülés

A bemutatott MAX 9-ről momentán kevesebb szó esik, mint arról a 10-esről, amelynek a programját még nem indította el a gyár.

Repülés

Csapágyügyek, és egy titkos dokumentum: hány PW1100-ast kellett eddig cserélni? Megtorpantak a CSeries-átadások.