Keresési eredmény a(z) „repulogepgyar” címkére
Rendezés:

Repülés

Már ebben a hónapban indul az építkezés Pécs-Pogányon, lesz pilótaképzés is. A Magnus közleménye, az iho/repülés kérdései, és a válaszok.

Repülés

Szándéknyilatkozat: húsz gép plusz tizenhat opció. Tíz évre előre garantált, hogy marad a gyártósor, de kap-e cserébe fejlesztéseket a megrendelő?

Repülés

Rekord: 763 repülőgépet adtak át tavaly az amerikaiak, pörög a 737-es sor, felfutott a Dreamliner kibocsájtás, 2017-ben 912 Boeingra szerződtek a vevők.

Repülés

A flexibilis változat 240 utast vihet, a nagy hatótávolságú 7400 kilométert repülhet. Leahy: a következő évtizedekben a neóknál nem lehet jobbat fejleszteni.

Repülés

A bécsújhelyi Diamond teljes egészében a Wanfeng cége lett. Folytatják a 2–4–7 személyes gépek mellett a kiképző Dart és a D-JET fejlesztését is.

Repülés

Az európaiak huszárvágása: sikerült év vége előtt összehozni a finanszírozást és a fix szerződést a Dubaiban bejelentett 430 gépes óriásrendeléshez.

Repülés

Az Airbus legújabb generációs szélestörzsű repülőgépei – két fontos utasszállító egy kötetben.

Repülés

Nem akarták elkapkodni: negyvenöt éven át létezett az üzem, ezalatt egyetlen gépet sem sikerült összerakniuk...

Repülés

A 7-es változat a legkevésbé kelendő, de megvan a jelentősége: a Boeing érve a vitában a Bombardier ellen.

Repülés

A „kétezresről” még nincs szó, de az ezres megnövelt felszállósúlyú változatáról igen. Újdonság: automata vészsüllyedés-rendszer.