Keresési eredmény a(z) „repulogepgyar” címkére
Rendezés:

Repülés

Az amerikai cég polgári gépei közül csak a 787-es lesz le Bourget-n, és egy cargo-737-es. A házigazdák aduja az óceánt átrepülni képes A321-es változat lesz.

Repülés

A kanadaiak ezzel végképp feladják a közforgalmi gépek gyártását... Tavaly még pereskedtek: segít-e a japánok döcögő programján a lépés?

Repülés

A COMAC utasszállítójának megvásárlásáról tárgyal az Ethiopian, kínai technolgóiai-kereskedelmi hídfőállás épülne ki Etiópiában.

Repülés

A több mint ötezer négyzetméteres kompozitelem-gyártó létesítmény hárommilliárd forintos beruházásból jött létre.

Repülés

Lekötés 42 gépre: a BA ezekkel váltja fel a Jumbóit. Az első 777x már a festőhangárban, roll-out március közepén.

Repülés

Hiányzó kompozitok, igaz, korábban volt más probléma is. Ugyanakkor a P&W hajtóművekre továbbra is számít az orosz gyártó.

Repülés

Az Airbus bejelentette, hogy 2021-ben „felfüggeszti” az A380-asok átadását. Az Emirates kéthajtóművesekre konvertálta hátra lévő megrendelései többségét.

Repülés

Több A380-as akkor kellene a Britishnek, ha az Airbus olcsóbban adná... Al Baker: túl nehéz, túl nagy szárnyakkal, nem született meg a hosszabb törzsű változat.

Repülés

Szélestörzsű képességek, keskenytörzsű gazdaságosság. Idén csak kiajánlják, ha jó lesz a reakció, jövőre startol a program, 2025-re állhat szolgálatba a gép.

Repülés

Airbus–Emirates-tárgyalások: további A380-asok helyett A350-eseket venne a légitársaság. Megint téma a gyártósor korai bezárása.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/