Keresési eredmény a(z) „repulogepgyar” címkére
Rendezés:

Repülés

A még megrendelt példányokat a Viking Air gyártja le, de a Q400 és a CRJ is kifutófélben van, a cég a business jetekre koncentrálhat.

Repülés

Kanadai kereset, 92 embert és fontos titkos dokumentumokat szerzett meg a Mitsubishi a CSeries program megcsapolásával...

Repülés

A bejelentés nem meglepetés, a piacot meg kellett nyugtatni, mondja a francia sajtó. Guillaume Faury tavasszal veszi át az elnökséget.

Repülés

Az A321LR elnyerte a kiterjesztett kéthajtóműves üzemeltetés lehetőségét is. A Primera csődbe ment, az Arkia kapja az első gépet.

Repülés

1994: „Csak semmi orsózás!” Kemény berepülő program után tizennyolc békés év a Cathay-nél. Átrepülés Tucsonba: visszafestik-e a gépet eredeti Boeing-színekre?

Repülés

Az Aeroflot további százat kötött le a gépből, Putyin is ott volt az aláírásnál. A Yakutia és az Interjet viszont a jelek szerint típust vált.

Repülés

Az első Beluga Extra Large első felszállása. Airbus-szárnyak Toulouse-ba, összeszerelésre, műholdak Guyanára, kilövésre.

Repülés

Az utolsó kötések, a mérleg: majdnem másfélezer gép. Slusszpoén: különleges festéssel érkezett az első használtan értékesített A380-as óriás.

Repülés

A nagy eladási versenyben egyelőre a Boeing vezet. Hatodik generációs brit harci gép, most még csak makett és koncepció formájában.

Repülés

777-es és 747-es teherszállítók a Volga Dnepr-nek. Hatalmas Embraer-siker, ez már a Boeing-kooperáció előszele?