Keresési eredmény a(z) „stadler” címkére
Rendezés:

Vasút

A Stadler cégcsoport vezérképviseletét ellátó Stadler Trains Magyarország Kft. megrendülten jelenti be, hogy Szabó Zoltán, a Stadler hazai karbantartási üzletágának korábbi ügyvezető igazgatója 56 éves korában, rövid lefolyású és súlyos betegség következtében otthonában elhunyt.

Vasút

Több mint 180 millió dollár értékű megbízást kapott a svájci vonatgyártó cégtől, a Stadlertől az ABB: 160 vonatszerelvényhez és mozdonyhoz szállítanak akkumulátorokat, vontatási berendezéseket Európában és Észak-Amerikában.

Vasút

A Drezdai Műszaki Egyetem egyik független összehasonlító tanulmánya szerint az akkus vonat lehet a dízelvonatok legköltséghatékonyabb és leginkább szén-dioxid-mentes alternatívája a harmincéves üzemi időszak teljes költségeit tekintve.

Vasút

Felújítás, korszerűsítés vagy selejtezés és új beszerzés? Esetleg átcsoportosítás új, kisebb igénybevétellel járó feladatok ellátására? Ezek azok a felmerülő kérdések, amelyekre a helyes válaszok megtalálása sok fejtörést okoz, amikor egy elöregedett, elhanyagolt, a tervezett élettartamát jóval meghaladó üzemidejű vasúti jármű, vagy járműflotta további sorsáról kell dönteni.

Vasút

Rosszindulatú szoftvertámadás érte a vasúti járműgyártó Stadler cég nemzetközi informatikai rendszerét, a társaság azonnal megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket, az ügyben hatósági és átfogó vállalati nyomozás zajlik.

Vasút

A MÁV-Start első hatvan Stadler-motorvonatát Celldömölkön újítja fel a gyártó.

Vasút

Kiváló állapotú, felújított kocsikat vásároltak Svájcból.

Vasút

Az egészségügyi veszélyhelyzetre tekintettel és a munkavállalók egészségének megóvása érdekében hozta meg a lépést a svájci cég szolnoki kocsiszekrény-üzeme.

Vasút

Hazarendelték a műszaki felügyeletet adó svájci mérnököket, kedden már nem fut ki az emeletes motorvonat a 100a vonalra.

Vasút

Ez még csak utasforgalmi próbaüzem, de akkor is nagy szó: Budapest elővárosában emeletes motorvonat közlekedik!