Keresési eredmény a(z) „stadler” címkére
Rendezés:

Vasút

A kétezernél is több személyszállító kocsi közül csak bő ötszáz vécéje zárt rendszerű, a teljes modernizációhoz pedig sok idő kell.

Vasút

Összesen hatvankilenc, saját gyártású szerelvényt gondozhat a svájci gyártó.

Vasút

Erős magyar vonatkozások, konzervatív színterv.

Vasút

A svájci gyártó a hazai Südostbahn (SOB) Voralpen-Express számára huszonkét villamos motorvonatot épít. Az elsőt a napokban mutatták be Erlenben.

Vasút

Az SNCF teherszállítási ága, a VFLI tizenkét Euro 4001-es dízelmozdonyt rendelt a Stadlertől. Megveszik a prototípus EuroDual-gépet is.

Vasút

Utánanéztünk, milyen korlátozásokkal indult el a villamos vontatású üzem a 2-es vonalon. Cikkünkből kiderül az is, miért nem minden járat dupla Flirt.

Vasút

Összesen huszonöt, vegyesen egy- és kétszintes, elektromos és dízelüzemű szerelvénnyel bővülhet a nemzeti vasút SŽ járműflottája.

Vasút

Vasárnap estétől villamos motorvonatokkal és egy desirós járatpárral szolgáltat a MÁV-Start a 2-es vonalon. Képeink az első napfényes Flirtökről.

Vasút

Megkapta az építési engedélyt a Stadler legújabb beruházási terve, amellyel a szolnoki forgóvázüzemének kapacitását kívánja megduplázni a svájci központú vasúti járműgyártó cégcsoport.

Vasút

A Stadler pusztaszabolcsi kerékesztergáján járt egy gödöllői MXA-szerelvény. De miért?