Keresési eredmény a(z) „stadler” címkére
Rendezés:

Vasút

A svájci gyártó a hazai Südostbahn (SOB) Voralpen-Express számára huszonkét villamos motorvonatot épít. Az elsőt a napokban mutatták be Erlenben.

Vasút

Az SNCF teherszállítási ága, a VFLI tizenkét Euro 4001-es dízelmozdonyt rendelt a Stadlertől. Megveszik a prototípus EuroDual-gépet is.

Vasút

Utánanéztünk, milyen korlátozásokkal indult el a villamos vontatású üzem a 2-es vonalon. Cikkünkből kiderül az is, miért nem minden járat dupla Flirt.

Vasút

Összesen huszonöt, vegyesen egy- és kétszintes, elektromos és dízelüzemű szerelvénnyel bővülhet a nemzeti vasút SŽ járműflottája.

Vasút

Vasárnap estétől villamos motorvonatokkal és egy desirós járatpárral szolgáltat a MÁV-Start a 2-es vonalon. Képeink az első napfényes Flirtökről.

Vasút

Megkapta az építési engedélyt a Stadler legújabb beruházási terve, amellyel a szolnoki forgóvázüzemének kapacitását kívánja megduplázni a svájci központú vasúti járműgyártó cégcsoport.

Vasút

A Stadler pusztaszabolcsi kerékesztergáján járt egy gödöllői MXA-szerelvény. De miért?

Vasút

Folytatódik az Indóház közös közlekedéstudományi sorozata a Csodák Palotájával. Idén az első előadó Dunai Zoltán, a Stadler Rail csoport országigazgatója.

Vasút

Zavartatásmérést végeztek a Flirt3-as motorvonattal a 71-es vonalon. Galéria!

Vasút

Önök szerint ki a befutó? Kár is lenne tovább titkolni. Hát a Škoda.