Az Örs vezér tere a cél

iho   ·   2014.04.26. 11:15
00kicsi

Az Örs vezér tere két oldalán (északon és délen) április 28-án kezdik a megállók felújítását. A munka előkészítése alatt, 26-án és 27-én a 3-as villamosnak csak a déli, Mázsa tér–Gubacsi út közötti útvonalán lesz villamosközlekedés.

Ideiglenes végállomást építenek ki e két nap alatt Örs vezér tere, észak megállóhely közelében. Az építkezés idején a 3-as villamost a Mexikói úttól a Mázsa térig pótolják autóbuszok, így a Bosnyák tér is csak busszal lesz elérhető. Az Örs vezér tere megállóinak felújítása a tervek szerint április 28-tól június közepéig tart majd.

A képre kattintva további felvételek nyílnak meg<br>(forrás: BKK)

A pótlóbuszok április 26-án és 27-én a Mexikói úton a 225-ös autóbusz végállomásáról indulnak, Erzsébet királyné útja, aluljáró megállóban a Columbus utca torkolatában, a Laky Adolf utcánál a villamosmegállóban, a Kerékgyártó utcánál ideiglenesen kialakított megállóhelyen állnak meg, a Nagy Lajos király útján a 32-es busz megállóit használják.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek