Keresési eredmény a(z) „becs” címkére
Rendezés:

Zöldút

Negyvenet biztosan vesz a BKV, de a T&J csuklós hibridjei is ide kerülhetnek. És ez még nem minden!

Vasút

Ausztriában típusismereti oktatás kezdődött a magyar a MÁV gépeire. Egyszerű az indok, miért.

Biztos út

„Szólj Bécsnek!” – ez a neve annak a mobiltelefonos alkalmazásnak, amellyel mostantól néhány kattintással, a helyszínről be lehet jelenteni a kátyút, a hibás közlekedési lámpát vagy a teleszemetelt parkot az osztrák fővárosnak. Visszajeleznek, ha kijavították a hibát.

Vasút

Bécsben a Praterstern tömegközlekedési csomópontnál bevezetendő alkoholfogyasztási tilalomról zajlik a vita, mert az elmúlt időszakban megszaporodtak a környéken az erőszakos cselekmények.

Közút

Több rekordot is tartogatott 2016 az osztrák főváros tömegközlekedésében: először lépte át az utasszám a 950 milliót, ráadásul már több éves bérlet van forgalomban, mint személyautó. Sőt, Bécsben tovább csökkent a bliccelők száma is.

Vasút

Miután a jelek szerint a tekintélyes HVG is térdig jár abban a félinformáció-halmazban, ami a Hyperloopot övezi, megpróbáljuk szakmai fövenyre terelni a lelkesedés hullámverését, amely e technológiai újdonság körül csapkod.

Biztos út

Szigorúbb biztonsági intézkedéseket vezetnek be, mivel az utóbbi időben egyre gyakrabban történtek ott erőszakos bűncselekmények.

Vasút

Naponta hat figyelmetlen autós tartja fel a villamosokat, buszokat Bécsben.

Zöldút

Legalább huszonöt ilyen járművet vásárolna a BKV.

Vasút

Az ausztriai központú olaj- és gázipari konszern a tehervonatain ásványi olajat és más petrolkémiai termékeket szállít.