Keresési eredmény a(z) „becs” címkére
Rendezés:

Vasút

Tudjuk, mikor érkeznek és indulnak a Regiojet járatai. Lassan összeáll a kép.

Vasút

A cseh magánvasút eddigi legnagyobb befektetéséről van szó, a Bombardier mozdonyai a Prága–Bécs–Budapest útvonalon is megjelennek.

Vasút

A tömegközlekedési eszközökön és információs pontokon közel száz biztonsági őr van szolgálatban. Nemcsak a biztonsági szolgálattal, hanem több mint 13 ezer kamerával biztosítják az utasok biztonságát és a házirend betartását.

Urbanisztika

Az osztrák főváros tudatos intézkedésekkel igyekszik ellensúlyozni a klímaváltozás negatív hatásait. Legutóbb elkészíttette a város hőségtérképét és klímavédelmi területek létrehozása mellett döntött. Ezeken a területeken az újépítésű épületeknél már egyáltalán nem alkalmaznak fosszilis energiahordozókat.

Vasút

A magyar piacra jövőre betörő RegioJet a szolgáltatás színvonalával igyekszik utasokat szerezni.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló augusztus 5-étől augusztus 11-éig.

Vasút

Három magánvasút: a cseh RegioJet, az osztrák WestBahn és a magyar CRS Prága–Bécs–Budapest vonalon indít járatokat jövő júniusban.

Vasút

A kétrészes írás első részében megnéztük, hogy van-e remény közös nagysebességű vasúti csomópontra valahol Ausztria, Csehország, Szlovákia és Magyarország közelében. Miután megállapítottuk, hogy nincsen, most megnézzük, milyen tényezők alakíthatják a hazai nyomvonalat.

Vasút

Akár meg is nyugodhatnának a kedélyek a tervezett varsói nagysebességű vasúttal kapcsolatban: egyértelműen a Nyugat-Szlovákia felé vezető, racionális vonalváltozatról szivárognak a hírek. Ez a szivárgás azonban további nyugtalanító kérdéseket vet fel.

Repülés

Piaci harc a környező repterekkel, Budapesttel is... Harc a Schwechatra beengedett és egyre erősödő diszkontokkal.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/