Keresési eredmény a(z) „embraer” címkére
Rendezés:

Repülés

A hetven–százötven személyes kategória piacvezetője, „egészséges” rendelésállománnyal. Az első bírósági buktató ellenére alakul a Boeing-házasság.

Repülés

Bár a szinte teljesen kiégett repülőgép képe tragédiát sugall, a Aeromexico Connect-légitársaság szerencsétlenül járt Embraer E190-esét mindenki élve hagyta el.

Repülés

777-es és 747-es teherszállítók a Volga Dnepr-nek. Hatalmas Embraer-siker, ez már a Boeing-kooperáció előszele?

Repülés

A stratégiai partnerek közül a Boeingé lesz a közös vállalat nyolcvan százaléka, külön cég alakulhat a brazil tankerszállító köré.

Repülés

A brazil konstrukció, a Hercules kihívója, nyilván megsérült, de a baleset és a károk részleteit a gyártó nem hozta nyilvánosságra.

Repülés

Bergen–Tromsø, az Embraer E2-esével. A modernizálás ezúttal több, mint a hajtóművek cseréje.

Repülés

Emboeing vagy Boembraer? Válasz az Airbus–Bombardier lépésre. A brazil tábornokok garanciát akarnak, hogy az együttműködés nem terjed ki a hadiiparra.

Repülés

Versenyezni kell a jetekkel, de egyik cég sem siet. Kilencven személyes hibrid-elektromos ATR? A Leonardo meggyőzte az Airbust?

Repülés

Tavaly dupla annyi gépet adtak el, mint 2016-ban. Kelendő az E2 család, a kellemetlen incidens ellenére folytatódik a tanker–szállító KC-390 berepülése.

Repülés

Egy tesztrepülés izgalmai: átesés és magasságvesztés. Az Egyesült Államokban folytatódik a népszerű Hercules kihívójának a berepülése.