Keresési eredmény a(z) „kozlekedes” címkére
Rendezés:

Repülés

Magas nettó profit, jó gépkihasználtság, 4,4 éves átlagéletkorú flotta. Az ultra-low-cost üzleti modell sikere: ez stimulálja a légközlekedést a térségben.

Közút

Letenye közelében zárják majd le reggel nyolc és dél között az autóutat, a járműforgalmat elterelik.

Repülés

Az afgán származású pilótahölgy a Bonanzával három hónap alatt tesz világkörüli utat, hogy másoknak is vonzóvá és lehetővé tegye ezt a pályát.

Vasút

A vonatokon több az utas, az ügyfélszolgálaton pedig kevesebb az észrevétel. Csökkentek a szolgáltatási minőséggel kapcsolatos kifogások is.

Vasút

Míg az ország egyes részein látványosan javul a vasúti szolgáltatás, máshol a korszerűsítés sem feltétlen jelent előrelépést.

Vasút

Zöldi kolléga a szerkesztőségi levelezőlistán számolt be arról, a kőbánya-kispesti állomáson járva egy meglehetősen tarka Ganz-motorvonatot kapott lencsevégre.

Repülés

A nagy globális összjáték manapság a hagyományos légitársaságok piaci túlélését szolgálja, miközben már a diszkontok is szövetkeznek.

Repülés

A leghosszabb kéthajtóműves Airbus-szélestörzsűt az egyik majdani üzemeltető légitársaság kabinszemélyzete tesztelte a gyártó „utasaival”.

Repülés

A Wizz folyamatosan toboroz, a hallgatók megismerhetik a karrier-lehetőségeket.

Repülés

Az akvizíciós politika a két legfontosabb esetben kudarcnak bizonyult. Az Alitalia eladó, az Air Berlin akkor lehet a Lufthansáé, ha Abu Dhabi átvállalja a tartozásait.