Keresési eredmény a(z) „kozlekedes” címkére
Rendezés:

Közút

Először a legfontosabb útszakaszokon: autópályákon, főutakon, felüljárókon kezdik majd meg a hó eltakarítását.

Repülés

A nyári menetrendben már napi hat LH-járat köti össze a két várost. Nagyobb gépek, nagyobb kapacitás, több utas.

Repülés

Az első, kifejezetten cargónak épülő ATR-ek. A fő előny: konténeres rakodás. Ha már a 90–100 személyes utasszállítót nem engedi a többségi tulajdonos...

Repülés

San Francisco–Honolulu, némi késéssel, de pazar hangulatban... A 767-es, a típus, amely valaha a Malévnál is repült, jó megoldás a 797-esig?

Repülés

Az alapítást a miniszterelnök Pozsony, Kassa és Poprád önkormányzatára bízná. Képes-e egy ilyen vállalkozás versenyezni a piacvezető diszkontokkal?

Közút

Vajon milyen menüt rendelhettek a britek száz évvel ezelőtt a vonaton?

Repülés

Az utolsó járat Berlinbe. Harminckilenc év és az utolsó tíz küszködése. Megvan a megállapodás: az easyJet huszonöt gépet és berlini slotokat vesz. Mégis marad az arculat?

Repülés

Magyar légiutaskísérők 787-esekre. Januártól dolgozik a lengyelek első MAX 8-asa. Gesztus: az Air Berlin helyett a LOT viszi New Yorkba egy játék győztesét.

Vasút

A MÁV-Start, a GYSEV, és a közlekedési központok helyközi járatain november 5-e helyett november 6-án éjfélig használhatják a diákok az októberi bérleteket.

Repülés

Új jelentkezők: a JetBlue nyugat és a Primera kelet felől. A Wizz beszáll-e a versenybe? Az Airbus feleslegessé tenné a konkurens jövendő 797-est.