Keresési eredmény a(z) „kozlekedes” címkére
Rendezés:

Közút

Szombaton a Margit hídon, vasárnap pedig a Petőfin dolgoznak majd, a munka forgalomkorlátozással jár.

Vasút

Az ingyenes Interrail vasúti bérlet ötletére épülő kezdeményezés segítségével egyénileg vagy csoportosan legalább ötezren utazhatnak majd díjmentesen az EU-ban.

Repülés

Vannak amerikai társaságok, amelyek nem akarnak kormányzati beavatkozást. A nagy közel-keleti három (négy) sikerének titkai és távlatai.

Közút

A szektorban dolgozó cégek ezáltal hatékonyabbak lehetnek és jobban be tudnak kapcsolódni a kutatás-fejlesztési munkába.

Vasút

Március 26-án, vasárnap hajnali kettő órakor háromra állítják előre az órákat, ez néhány nemzetközi és belföldi vonatot érint.

Repülés

Öt és fél fokos siklópálya, tíz percre a világ egyik kereskedelmi központjától (most még). A kanadai gépet nem kellett átalakítani, eleve erre a reptérre is tervezték.

Vasút

Még több magánvasúti szolgáltatót akarnak a csehek – persze mindent csakis jogszerű verseny keretén belül. Meg ott, ahol a kormány épp úgy gondolja.

Repülés

Európán belüli az easy, az UK-n belül a Ryanair vonalai problematikusak. Elég, ha csak az iroda és az üzemi központ kerül át? Mi lesz a szigetország légiiparával?

Vasút

A műtárgyat Fonyód és Bélatelep között a vasútvonal védelme érdekében hozzák létre 2018 szeptemberére, uniós és költségvetési forrásból.

Repülés

A fáradtság és a reakcióidő. Mi fárasztóbb, egy hosszú járat, vagy egy napon több rövid szakasz? Nappali alvás éjszakai repüléshez, a 747-es kapitány módszerei.