Keresési eredmény a(z) „kozlekedes” címkére
Rendezés:

Vasút

Az elfogadott költségvetési tervezet szerint jövőre 1,16 milliárd euróval gazdálkodhat a közlekedési és építésügyi tárca, ez 5,39 millió euróval több, mint idén.

Közút

Kamionstop bevezetését tervezik vasárnapokon, sőt, kitilthatják a járműveket az alsóbbrendű utakról.

Vasút

A Hungrail Magyar Vasúti Egyesület éves konferenciáján a felszólalók kivétel nélkül a vasút jelentőségét méltatták. Kormányzati elképzelések, vasútfejlesztési irányok, plusz vasúti próbapálya!

Repülés

A földön a saját légitársaság is. A 900 millió fontos mentőcsomag sem mentette meg a céget, nem sikerült megállapodni további befektetőkkel.

Vasút

A Zsolna–Rajec vasútvonal kiszolgálására irányuló tender győztese csakis a ZSSK lehet. Miért is?

Repülés

A C919 globális piaci esélyei a kínaiak szerint a MAX-ok iránti bizalom csökkenésével nőnek... De 2021-re csak a kínai engedélyt kapja meg a típus.

Urbanisztika

Péntektől hétfőig lehet kerülni a villamoshoz.

Vasút

Már a miniszter is kimondta: Csehország 2025-ben kezdi el a nagysebességű vasúthálózat kiépítését a francia TGV társaság szabályai és normái szerint.

Vasút

Pályakarbantartási munkák előkészítése, az ahhoz szükséges anyagok szállítása és tárolása miatt Rákospalota-Újpest állomáson lezárta a vasúttársaság azt a közforgalom elől elzárt üzemi területét, amelyet az autósok ideiglenesen parkolásra használtak.

Repülés

Lett gyorsan igazgató tanács is, nem vonták vissza az AOC-t. Azonban annak a főnöknek, aki csökkentette a veszteséget és növelte a forgalmat, mennie kell.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/