Keresési eredmény a(z) „kozlekedes” címkére
Rendezés:

Vasút

Pályafelújítás miatt május 8-ától változik a közlekedés a Budapest–Hatvan–Miskolc vasútvonalon.

Repülés

Harminc napig csak saját állampolgárait engedné be az unió, plusz akik fontos dolgokat szállítanak. A nemzeti határok is zárhatók, de továbbra is biztosítani kell az áruk és szolgáltatások szabad mozgását az Unión belül,

Vasút

A hazánkban és külföldön is egymást érik a koronavírus egészségügyi kockázata miatt hozott, a közlekedés minden ágát és az ellátási láncot érintő rendkívüli intézkedések.

Vasút

Az app a városi közlekedés megkönnyítésére szolgál.

Közút

Ázsiai szakpolitikusok tekintették meg a zalaegerszegi járműipari tesztpályát az Ázsia-Európa Találkozó (Asia-Europe Meeting, ASEM) kétnapos közlekedési miniszteri értekezlet zárónapján.

Vasút

Az elfogadott költségvetési tervezet szerint jövőre 1,16 milliárd euróval gazdálkodhat a közlekedési és építésügyi tárca, ez 5,39 millió euróval több, mint idén.

Közút

Kamionstop bevezetését tervezik vasárnapokon, sőt, kitilthatják a járműveket az alsóbbrendű utakról.

Vasút

A Hungrail Magyar Vasúti Egyesület éves konferenciáján a felszólalók kivétel nélkül a vasút jelentőségét méltatták. Kormányzati elképzelések, vasútfejlesztési irányok, plusz vasúti próbapálya!

Repülés

A földön a saját légitársaság is. A 900 millió fontos mentőcsomag sem mentette meg a céget, nem sikerült megállapodni további befektetőkkel.

Vasút

A Zsolna–Rajec vasútvonal kiszolgálására irányuló tender győztese csakis a ZSSK lehet. Miért is?