Keresési eredmény a(z) „kresz” címkére
Rendezés:

Közút

Április hatodikán az érdeklődők az idén hetven éves kelenföldi autóbuszgarázsban megismerkedhetnek a közösségi közlekedés mindennapokban láthatatlan érdekességeivel.

Közút

A közlekedési balesetek megelőzősére, Kreszmenők címmel indít új animációs sorozatot a rendőrség. Egészen elfogadhatóan van megrajzolva.

Közút

Súlyosabb büntetésre számíthatnak az autópályán tartósan a középső sávban haladó autósok. Belgiumban...

Blog

Szeressük egymást gyerekek, a szív a legszebb kincs.

Közút

Életbe lépett a 80 kilométer per órás sebességkorlátozás a lakott területeken kívüli, fizikai elválasztás nélküli utakon Frnciaországban.

Zöldút

De mi lesz nálunk? A Kerékpárosklub a Kerékpáros Miskolc Egyesülettel egy éve terjesztette elő javaslatát.

Zöldút

Az osztrák gyakorlat igazolta, hogy az autóbuszvezetők és a kerékpárosok közötti feszültséget oldhatja a kombinált sáv. Ám nem mindegy, hogy milyen széles az út, a csomópontok, megállóhelyek elhelyezkedése, lejtésviszonyok, a kerékpárforgalmi hálózat folytonossága is számít.

Zöldút

A tervek szerint 3 milliárd 600 millió forintból 67,5 kilométernyi új kerékpárút épül 2018–2019-ben. A meglévő külterületi kerékpárút-hálózat üzemeltetését a Magyar Közút Nonprofit Zrt. veszi át. Magyarország élen jár a halálos kerékpáros-gázolások tekintetében, ezért módosításokat terveznek a KRESZ-ben is – ezeket jelentették be Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtótájékoztatóján.

Közút

A szabályozások ellenére évente közel nyolcszáz embert gázolnak el a zebrákon országszerte. Civilek egy nemzetközileg már ismert módszerrel próbálják a helyzetet orvosolni.

Zöldút

Lejárt az idő, amikor a bringások kivilágítatlanul közlekedtek országszerte. A szokások évről évre javulnak, persze ebbe a KRESZ is beleszól. Lássuk a felméréseket és a legfrissebb számokat!


 
 
https://rch.railcargo.com/hu/