Keresési eredmény a(z) „kresz” címkére
Rendezés:

Zöldút

A tervek szerint 3 milliárd 600 millió forintból 67,5 kilométernyi új kerékpárút épül 2018–2019-ben. A meglévő külterületi kerékpárút-hálózat üzemeltetését a Magyar Közút Nonprofit Zrt. veszi át. Magyarország élen jár a halálos kerékpáros-gázolások tekintetében, ezért módosításokat terveznek a KRESZ-ben is – ezeket jelentették be Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtótájékoztatóján.

Közút

A szabályozások ellenére évente közel nyolcszáz embert gázolnak el a zebrákon országszerte. Civilek egy nemzetközileg már ismert módszerrel próbálják a helyzetet orvosolni.

Zöldút

Lejárt az idő, amikor a bringások kivilágítatlanul közlekedtek országszerte. A szokások évről évre javulnak, persze ebbe a KRESZ is beleszól. Lássuk a felméréseket és a legfrissebb számokat!

Közút

Márciustól ismét elérhető az NFM és a NKH együttműködésében biztosított térítésmentes online tananyag; a képzések június 15-ig végezhetők el.

Ellátási lánc

Meghirdették az idei, Közlekedik a család elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedőt, a területi versenyek után júniusban a 21 legjobb elméleti és gyakorlati tudással bíró család egyike nyeri el a Skoda által felajánlott családi autót.

Zöldút

Az Országos Rendőr-főkapitányság ezzel a videóval is arra hívja föl a figyelmet, a kerékpáros az egyik legvédtelenebb a közúti közlekedésben.

Közút

Többek között erről állapodott ma meg az intézmény és a vállalat.

Zöldút

A bicikliseket többé nem lehet megbírságolni alkoholfogyasztás miatt, a feltétel: képesek-e biztonságosan elbringázni.

Zöldút

Szlovák rendszámú az az autó, amelyik ma az Andrássy úton a biciklisávra parkolt.

Közút

Utólag is lehet fizetni, e-mailben értesítenek a büntetésről, 12 tonna alatt lehet használni kisebbrendű utakat is – finomhangolások az e-útdíj-rendszerben.