Keresési eredmény a(z) „legitarsasag” címkére
Rendezés:

Repülés

A költségcsökkentési program a piros vonal fölé vitte volna a társaságot, így viszont fél év múlva akár a felszámolás is következhet.

Repülés

Utasszám: több, mint 1,6 millió, nő az üzleti utazók aránya, de a business class-t kevesebben választják. Erősödik Hévíz és Miami...

Repülés

Van nagyon jó és van nagyon rossz példa utasok és légitársaságok kapcsolatára. Tízezer dollár nem repülésért, 25 szandálpofon, ha nincs business-ülés.

Repülés

„Könnyű dolga” volt az Európai Bizottságnak: kis túlzással mindenki érintett.

Repülés

Persze nem a kazah bajnokságban játszó labdarúgó miatt nyílt meg az új Wizz-vonal, mindenesetre tény, Budapestről Kazahsztán fővárosába is repül már a magyar légitársaság.

Repülés

Fényjáték a hangárban, fények a kabinban: ledes rendszerrel a jetlag ellen. Az első járatok egy hét múlva Münchenből Bostonba és Delhibe.

Repülés

Rendhagyó reptérlátogatások, kiállítás az Il-18-ason.

Repülés

„Szétlopták” és „csakazértis”. Az EU-s pénzek. Futóverseny, törött lábbal. Flotta és low-costok. Vélemények, gondolatok egy keserű évfordulón.

Repülés

A világ legnagyobb légitársaságának adózott eredménye a 2015-öshöz képest kevesebb, mint felére, 2,6 milliárd dollárra csökkent tavaly.

Repülés

A diszkont légitársaság az előző évhez képest tizenkilenc százalékos növekedést ért el.