Keresési eredmény a(z) „legitarsasag” címkére
Rendezés:

Repülés

UP – down, újra egységes lesz a brand, diszkonttól prémiumig kínálja a járatokon a szolgáltatásokat az izraeli légitársaság.

Repülés

A Lufthansa Csoport légitársaságai megváltoztatják törzsutasprogramjukban a mérföldek jóváírásának módját.

Repülés

Újdonság újdonságot ér 2018-ban a német légitársaságnál.

Repülés

Príma imázsfilm egy sikeres esztendőről. A Holland Királyi Légitársasággal ennyi minden történt idén.

Repülés

Elindult a helyi a Tréner Kft.-vel közösen működtetett pilótaakadémia a szabolcsi megyeszékhelyen.

Repülés

A kollektív munkaszerződések mintegy nyolcvan százalékos jóváhagyási aránya hosszú távon békés bérhelyzetet garantál. Jövőre több mint 500 pályakezdő pilóta áll szolgálatba.

Repülés

Az Európai Bizottság jóváhagyta a hajdúsági légikikötőnek szánt 3 millió 800 ezer eurós, mintegy 1 milliárd 200 millió forintos állami támogatást. Közben elindult a moszkvai járat is.

Repülés

Megváltoztatva több évtizedes üzletpolitikáját a Ryanair hajlandó elismerni egyes, a pilótákat és légiutas-kísérőket tömörítő szakszervezeteket, és azokkal kész a tárgyalásokra, hogy elkerülje a sztrájkot.

Repülés

Ukrajna fapados légitársaságot alapított SkyUP néven, amelynek járatai belföldre és külföldre is közlekednek majd. Az első járatok a tervek szerint jövő áprilisban indulnak, három Boeing 737-800-assal.

Repülés

Száz Airbus A321neo keskenytörzsű repülőgépet vásárol az Airbustól az Egyesült Államok egyik legnagyobb légitársasága, az atlantai székhelyű Delta Air Lines. Köszönhetően annak, hogy a Boeing megfúrta a Bombardier gépeit.