Keresési eredmény a(z) „legitarsasag” címkére
Rendezés:

Repülés

Több százezer érvénytelenné vált menetjegy vásárlója követelheti vissza pénzét a csődbe ment Air Berlin német légitársaságtól, a Bild értesülése szerint akár az egymilliót is elérheti mindazok száma, akiknek tartozik a felszámolás alatt álló vállalkozás.

Repülés

Mérföldkőnek számító átadást ünnepelt Hamburgban az Emirates, ahol a vállalat az A380-as géptípus iránti elkötelezettségét is megerősítette. Az eseményen kiemelték az Emirates A380 program repülőgépgyártásra, légiközlekedési iparágra és fogyasztói tapasztalatokra gyakorolt pozitív hatását.

Repülés

Úgy tűnik, jót húzott a Wizz azzal, hogy Agadirba indított járatot.

Repülés

A légitársaság mobilszolgáltatási kínálata a legmagasabb besorolást kapta.

Repülés

Közel száz évnyi szolgálat után búcsúzott a holland KLM légitársaság flottájából az utolsó Fokker típusú regionális repülőgép.

Repülés

Az utolsó járat Berlinbe. Harminckilenc év és az utolsó tíz küszködése. Megvan a megállapodás: az easyJet huszonöt gépet és berlini slotokat vesz. Mégis marad az arculat?

Repülés

Égi meló, égi munkahely: a gép, ami Dubai és Budapest között repül, a légi utaskísérő, aki imádja a repülést. Modernitás, hagyományok, a világos kabin trükkje.

Repülés

Száztízezer utast hoznak haza bérelt gépeken. Kíméletlen árháború, visszaesett forgalom az egyiptomi, törökországi és szíriai események miatt.

Repülés

Egy év, 1300 új munkahely. Légiutaskísérők, kapitányok, első tisztek, típusengedéllyel és anélkül. Nyílt napok Budapesten, Szegeden. Vigyázz, hol a tetkód!

Repülés

A Lufthansa és az easyJet osztozik, a Niki nem csődös, háromezer alkalmazott sorsa biztos, a hosszú táv még mindig nem kell senkinek.