Keresési eredmény a(z) „legitarsasag” címkére
Rendezés:

Repülés

Egy Budapest központú regionális cég homályos képe rajzolódik ki, ATR-ekkel, de egyelőre konkrét gépeknek nincs nyoma.

Repülés

Joon néven indítja el ősztől új légitársaságát az Air France–KLM légitársasági csoport, az új céggel a fiatal utasokat célozzák meg. Szó sincs semmiféle diszkontmodellről.

Repülés

Az Air France újabb diszkont légitársaságot hoz létre európai és tengerentúli útvonalakra, miután megkapta a legjelentősebb pilóta szakszervezet hozzájárulását is.

Repülés

Az élboly sorrendje a katari cég után: Singapore, ANA, Emirates. A legjobb diszkont az AirAsia, a legjobb európai low-cost a Norwegian.

Repülés

Barcelona–Los Angeles, –San Francisco, –Buenos Aires, jövőre már öt gép. A low-cost long-haul egyre zsúfoltabb piacot teremt az Atlanti-óceán felett.

Repülés

A berlini központú légitársaság 2017 első negyedévében hatvan százalékkal alacsonyabb adózott eredményt ért el az egy évvel korábbihoz képest.

Repülés

Az ír diszkont légitársaság a március 31-én zárult pénzügyi évben az előző évihez viszonyítva 6,6 milliárd euró bevétellel zárt.

Repülés

Magas nettó profit, jó gépkihasználtság, 4,4 éves átlagéletkorú flotta. Az ultra-low-cost üzleti modell sikere: ez stimulálja a légközlekedést a térségben.

Repülés

Közel a magyar határhoz, Basel-Mulhouse-Freiburg az első úticél.

Repülés

Hatszázmillió eurós hitel működésre decemberig – aztán nincs tovább, hacsak nem jelentkezik a megmentő. Eddig egyetlen hírbe hozott partner sem akar befektetni.