Keresési eredmény a(z) „legitarsasag” címkére
Rendezés:

Repülés

Hárommilliárdos állami keret, száz gép. Ismeretlen új stratégia. Az alkalmazottak majdnem felétől meg kellene válni. Az ilyen lépéseket korábban sorra megbuktatták a szakszervezetek.

Repülés

Szuhoj S100-asok és MC-21-esek alkotják majd a gépparkot, most keskenytörzsű Airbusok. A Superjetek is a hazai technológiájú változatból lesznek?

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló június 15-étől június 21-éig.

Repülés

A teljes állományt elbocsátják, kétharmadukat visszaveszik rosszabb szerződéssel? Leállnak a 747-esek, de vajon ki is sorolják őket végleg a flottából?

Repülés

A magyar fővárosból induló hosszú távú járatokra még várni kell. Oda repülnek a lengyelek, ahol stabil a járványhelyzet és nem fenyegeti az utasokat karantén.

Repülés

Júliustól hét repülőgéppel tizenöt országba indít majd járatokat az új bázisokról a diszkont légitársaság.

Repülés

Alakul a „fapados Emirates?” Az első diszkont társaság, amely Európa és Abu Dzabi között repül. A következő nagy lépés várhatóan az ázsiai hálózat lesz.

Repülés

A Wizz májusban tizenhat úticélra repül Budapestről, utasok maszkban, távolságtartás a fedélzeten is. A Budapest Airport fertőtleníít, „aktív sorkezelés” jegykezelésnél, biztonsági vizsgálatnál, kísérők ne jöjjenek!

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló április 20-ától április 26-áig.

Repülés

Ezer embert érint a lépés, lehet, hogy lesznek további elbocsájtások, a korosabb gépeket fokozatosan visszaadják a lízingcégnek. A vezetők pénze 22, a személyzeteké 14 százalékkal csökken.