Keresési eredmény a(z) „legitarsasag” címkére
Rendezés:

Repülés

Hatvannyolcmillió eurós üzemi veszteséget jelentett a Ryanair-csoport a december 31-ével végződött harmadik pénzügyi negyedévéről.

Repülés

A Lufthansa megszerezné az Alitaliát, az IAG lemondott a Norwegian megvételéről, teljesen a Ryanair cége lett a Laudamotion.

Repülés

Tavaly októbertől repül Budapestre Air France járatszámmal, volt Air France gépekkel. Az Airbusok visszatérnek az anyacéghez, de mi lesz a hibrid modellel?

Repülés

Zavarba ejtő az, amikor egy utasszállító repülőgép pilótájáról kiderül: még a nyolc általánost sem végezte el igazából, és a bizonyítványai mind hamisak. Pláne, ha egy légitársaságnál több ilyen eset derül ki...

Repülés

Az iráni légügyi hatóság vizsgálatának eredménye szerint a hidraulikarendszerbe jutott szennyeződés miatt hajtott végre kényszerleszállást 2016 februárjában. Hanyag és tapasztalatlan szerelők, nem megfelelő ellenőrzés: szerencsére mindenki túlélte.

Repülés

Egy hajtóműleállás sosem kellemes. A kettős meg kifejezetten veszélyes. A Brussels Airlines SN-358-as járatának kifejezetten izgalmas lett az útja...

Repülés

A Horizon Air szokatlan lépésre kényszerült: a már leállított Bombadier Dash 8-400Q turboprop regionális utasszállítóiból újra több példányt forgalomba állít. Az ok: létszámhiány. Csak éppen nem nála...

Repülés

Manapság azért igen ritkának számít, amikor egy légitársaság repülőgép-beszállítót vált. Most ez történt. Az eddig csak „klasszik” Airbus A320-asokat repülő szaúdi fapados légitársaság, a flyadeal modernizálás közben típust vált: Boeing 737 MAX-ekből vásárolt be.

Repülés

A litván cég leányvállalataival már korábban baj volt, most az anyacég adta fel.

Repülés

„Biztos alap ahhoz, hogy a Wizz Air háromszáz repülőgépet üzemeltető, tízezer fős személyzetet foglalkoztató, évente százmillió utast szállító légitársasággá váljon.”
 
 


https://rch.railcargo.com/hu/