Keresési eredmény a(z) „legitarsasag” címkére
Rendezés:

Repülés

Magas nettó profit, jó gépkihasználtság, 4,4 éves átlagéletkorú flotta. Az ultra-low-cost üzleti modell sikere: ez stimulálja a légközlekedést a térségben.

Repülés

Közel a magyar határhoz, Basel-Mulhouse-Freiburg az első úticél.

Repülés

Hatszázmillió eurós hitel működésre decemberig – aztán nincs tovább, hacsak nem jelentkezik a megmentő. Eddig egyetlen hírbe hozott partner sem akar befektetni.

Repülés

A költségcsökkentési program a piros vonal fölé vitte volna a társaságot, így viszont fél év múlva akár a felszámolás is következhet.

Repülés

Utasszám: több, mint 1,6 millió, nő az üzleti utazók aránya, de a business class-t kevesebben választják. Erősödik Hévíz és Miami...

Repülés

Van nagyon jó és van nagyon rossz példa utasok és légitársaságok kapcsolatára. Tízezer dollár nem repülésért, 25 szandálpofon, ha nincs business-ülés.

Repülés

„Könnyű dolga” volt az Európai Bizottságnak: kis túlzással mindenki érintett.

Repülés

Persze nem a kazah bajnokságban játszó labdarúgó miatt nyílt meg az új Wizz-vonal, mindenesetre tény, Budapestről Kazahsztán fővárosába is repül már a magyar légitársaság.

Repülés

Fényjáték a hangárban, fények a kabinban: ledes rendszerrel a jetlag ellen. Az első járatok egy hét múlva Münchenből Bostonba és Delhibe.

Repülés

Rendhagyó reptérlátogatások, kiállítás az Il-18-ason.