Keresési eredmény a(z) „legitarsasag” címkére
Rendezés:

Repülés

Az orosz külügyminisztérium véleménye szerint hamarosan leállhatnak az Aeroflot Egyesült Államokba repülő közvetlen járatai.

Repülés

Súlyos repülőesemény történt a Southwest Airlines WN-1380-as, New Yorkból Dallasba tartó járatával. A hajtóműhiba egy utas életét követelte, a gépben komoly károk keletkeztek.

Repülés

Nincsenek olyan tervek, amelyek a Norwegian Air Shuttle eladásáról szólnának, szögezte le Bjørn Kjos, a fapados légitársaság vezetője és egyben legnagyobb részvényese.

Repülés

Az IAG 4,61 százalékos részesedést vásárolt a Norwegian Air Shuttle ASA skandináv low-cost légitársaságban. De a java csak eztán jöhet.

Repülés

Több más légitársaság mellett elsősorban a Lufthansát sújtja a legkeményeben a mára meghirdetett munkabeszüntetés, amely a frankfurti, a müncheni, a kölni és brémai repülőteret érinti.

Repülés

Jelentős tétellel bővült a Boeing megrendelés-állománya, köszönhetően az American Airlines-nak.

Repülés

Használt példányok vásárlásával az Airbus A380-üzemeltetők szűk táborába lép 2019-ben a portugál lízingtársaság, a Hi Fly. A most bejelentett tervek szerint valamikor a jövő év közepétől lesz elérhető a cég partnereinek a két, Rolls-Royce Trent 900-as hajtóművekkel dolgozó óriásgép.

Repülés

Igen, azok a bizonyos felszabaduló gázok. Igazi kaland: Perth–London, de economy osztályon. Húszórás járatokon nem kaszinó kell, hanem kondiszoba.

Repülés

Már tizenegy gép állomásozik Budapesten. A második norvégiai vonal, és az első a görög fővárosba.

Repülés

Wet-lease az új Lauda-cégtől? A tervezett neóknak csak a fele állt forgalomba. Spohr újabb öt éve. Hiba volt az európai repterek privatizálása?