Keresési eredmény a(z) „repter” címkére
Rendezés:

Repülés

Negyedik alkalommal szervezett interaktív szakmai napot a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren a Budapest Airport. A számok alapján „felszállóirányba állva” várhatja a reptér 2020-at...

Repülés

Komoly piaci siker reményében: a könnyű és műrepülhető, olcsó üzemű típusból akár évi kétszáz gépet készíthetnek a pécs-pogányi gyárban.

Repülés

Idén is az ősszel-télen több az incidens. Akik nem is tudják, milyen veszélyes ez a játék... Védekezés: kereskedelmi tiltás vagy/és speciális pilótafülke-ablakok.

Repülés

Tizenhárom éve épül, az eredeti határidő nyolc éve járt le, 2020 októbere remélt, de nem garantált. Az üres reptér fenntartása legalább havi 15 millió euró.

Repülés

06L/24R, a másik kettőtől messze eltolva, azoktól függetlenül indíthat és fogadhat, az óránkénti gépmozgás 90-re nő, a cél az évi százmilliós forgalom.

Repülés

Öt nap, 19 letartóztatás, 16 repülő drón, de egyetlen járat sem esett ki. A reptér bővítése ellen tiltakozók kiterjesztett akcióval fenyegetnek.

Repülés

Birtokba vették a nyárra a fecskék a budapesti repülőtéren zajló építkezések munkagödreit. A Budapest Airport ennek megfelelően átütemezte az építkezésekhez kapcsolódó földmunkákat, hogy az időközben az árkokba befészkelő partifecskék zavartalanul felnevelhessék fiókáikat, majd mikor a kicsik megerősödtek, a többi madárral együtt indulhassanak útnak Afrika felé.

Repülés

Alaposan felforgatja az érkezési és indulási időpontokat az, hogy 2020-ban lezárják a Brüsszeli Nemzetközi Repülőtér egyik pályáját. A pályazárra szükség van: megújul az aszfaltburkolat, a világítás és a vízelvezető csőrendszer is.

Repülés

A világ legnagyobbjának készülő légikikötőt próbautasok próba-poggyászokkal tesztelték, próba-megközelítéseket repültek az egyik kínai típussal, és ellenőrizték a robotokat is.

Repülés

Kínai alacsonypadlós jármű visz majd utasokat a terminál és a gépek között. A Wizz átvette utolsó „classic” 321-esét, mostantól csak neo-k jönnek.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/