Keresési eredmény a(z) „repter” címkére
Rendezés:

Repülés

Minden eddiginél nagyobb forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren: a diszkontok mellett jól teljesítenek az új tengerentúli járatok is.

Repülés

A munkavállalóival sem túl gáláns az ír diszkontcég, története legnagyobb sztrájkjára készülhet a héten.

Repülés

Új beton 900 méteren, új ILS, megújított fénytechnika. A nyári csúcsot könnyebb lesz kezelni. 777-es előtt King Air a pálya fölött. Rákoshegy elcsendesül...

Repülés

A tervet beterjesztő kormány egyik tagja kész a bulldózerek elé feküdni, hogy megakadályozza az építést: a vita valószínűleg  tovább tart.

Repülés

Az első érkező még a levegőben volt, amikor megjött a reptér hatósági engedélye. A következő lépés a pálya  meghosszabbítása?

Repülés

Kapacitáshiány reptereken, irányító központokban. A sztrájkok tovább rontják a helyzetet. Az IAG és a Ryanair Brüsszeltől vár segítséget.

Repülés

Ahová külön vizsgával repülhetnek csak gépek. Az üzleti utazóknak kellemes megoldás, logikus lépés a lengyelek regionális terjeszkedésében.

Repülés

Sok járat várakozott, néhány kitérőre ment: éjfél körül vagy másfél órára kavarta meg a menetrendeket Budapest légterében az időjárás.

Repülés

Az A340-es orr-része láthatóan komolyan sérült. Egy hagyományos push-back gyulladt ki. Hasonló esetek: tug-tűz Szingapúrban, füst Budapesten.

Repülés

Két amerikai járat az adóztatások áldozata – vagy inkább a pénzügyi helyzeté. Akar-e az ír diszkontóriás részesedést a konkurenséből?