Keresési eredmény a(z) „repter” címkére
Rendezés:

Repülés

Az összes érintett tanácskozik. Tavaly változtak az eljárások, de a viták nem csendesedtek el, most pedig közelednek az önkormányzati választások.

Repülés

Sokak szerint az egyik legszebb valaha épített utasszállító: a betonon az amerikai külügyminiszter Boeing 757/C-32-ese.

Repülés

Bővül az érkezési zóna, több lesz a mosdó, önkiszolgáló csomagfeladás, infomrációs csapat, új biztonsági sorok,digitális határellenőrzés.

Repülés

A baltiak, és Minszk, illetve Seremetyevo kivételével egy európai légicég vagy légikikötő sem fért bele a kategóriák élmezőnyébe.

Repülés

Az utasforgalom majd 15 milliója után a teherszállítás majd 150 ezer tonnája. Borjak és versenylovak is megfordultak tavaly Ferihegyen...

Repülés

Negyvenöt nap, hatvanezer tonna aszfalt, kevesebb járat a felújítás alatt, sok változás utána is, Budapest marad a menetrendben, de jön a flydubai is!

Repülés

A legdinamikusabban itt nőtt a térségben a forgalom, a fele Wizz és Ryanair. Nyári újdonság: China Eastern, Sanghaj. Új biztonsági folyosók, tervezik az új terminált.

Repülés

Az idei célok: 27 gép, ötmillió utas. Néhány Boeing az Airbusok mellett. A Ryanair leányvállalata megdobhatja a bécsi repülőtér forgalmát is.

Repülés

Katonai és polgári fejlesztések: amerikai támaszpont-program, a Mercedes sürget... A polgári rész Ferihegy terhelését is csökkentheti.

Repülés

Feltételezés: a létesítmény zavarná a gyorsvasút kiépítését? A reptérkezelő szerint hatósági hiba történt. 
 


https://rch.railcargo.com/hu/