Keresési eredmény a(z) „repter” címkére
Rendezés:

Repülés

Az érintett repterek: Békéscsaba, Debrecen, Győr-Pér, Kecskemét, Nyíregyháza, Pápa, Pécs-Pogány, Sármellék, Szeged, Szolnok.

Repülés

A légitársaság mobilszolgáltatási kínálata a legmagasabb besorolást kapta.

Repülés

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) felmérése szerint azt szeretnénk, hogy könnyebb legyen az utazás, és a repülőterek utasbiztonsági ellenőrzéseit is gördülékenyebbé kellene tenni.

Repülés

Már nem fehér elefánt a különleges reptér: kisebb géppel, rövidített pályával biztonságosabb a landolás, bár így sem könnyű...

Repülés

A rakodógép gyulladt ki, majd a rakomány, de nem a gépben, csak mellette. A tűz nemcsak repülés, fel- és leszállás közben fenyeget.

Repülés

A román hatóság rábólintott az üzemeltetésre, a tendert nem óvták meg. A munkát januárban kellene befejezni, a Wizz visszatér, amikor lehet.

Repülés

Kidurrant a kerék felszállás közben, a fotó tette egyértelművé a helyzetet...

Repülés

Kész a TNT és a DHL bázisa, jövőre indul a Cargo City építése. Felújították a Lufthansa-nagyhangár energetikai rendszerét, javítják az Aeroplexét is.

Repülés

Sok reptér és rengeteg légitársaság érintettje a zavarnak, a rendszer már megy, de a check-in lassabb, jónéhány budapesti járat is késett és késik.

Repülés

Van-e köze a leépítéseknek ahhoz, hogy a rendszerhiba következtében csaknem leállt a forgalom?