Keresési eredmény a(z) „repter” címkére
Rendezés:

Repülés

A történet légibázisként kezdődött, ma már évi negyvenmilliónál is nagyobb az utasforgalom, és még idén átadják a harmadik pályát.

Repülés

Önkiszolgáló rendszer: a beszállókártya vonalkódjával lehet kinyomtatni a poggyászcimkét. Egyelőre próbaüzem, egyes Wizz-járatokra.

Repülés

Az Aeropark környékén épülő körforgalom a terminál és a majdani Cargo City megközelítését könnyíti, az építkezés hónapokig tart.

Repülés

Meglehetősen szerencsétlenül találkozott a Lufthansa Airbus A319-ese és egy földi kiszolgáló jármű a frankfurti repülőtér betonján. Az eredmény látványos, de menthető…

Repülés

Ha a tőzsdei részvényárfolyamokat vesszük figyelembe, figyelmeztet a Bloomberg hírügynökség, akkor az új Isztambuli Repülőtér 2018. október 29-i megnyitásának győztese nem az ide áttelepülő Turkish Airlines nemzeti légitársaság, hanem a Sabiha Gökçen nemzetközi repülőtéren maradt fapados, a Pegasus Airlines.

Repülés

Elutasította a fellebbviteli bíróság a British Airways (BA) arra irányuló keresetét szerdán, hogy megakadályozza a brit légitársaság pilótáinak munkabeszüntetését, akik így várhatóan augusztusban sztrájkot tartanak.

Repülés

A reptéri utasfelvételi gyakorlatot ellenőrzi az ITM.

Repülés

A második létezik, de most leginkább gurulóút... Két beton, egymáshoz túl közel: a rövidebb a keskenytörzsűek felszállásait szolgálná.

Repülés

Piaci harc a környező repterekkel, Budapesttel is... Harc a Schwechatra beengedett és egyre erősödő diszkontokkal.

Repülés

A környezetvédők szerint ezek feleslegesen duplikálnak vonalakat. Az ellenérv: a regionálisok szennyezése minimális, leállásuk visszavetné a régiók fejlődését.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/