Keresési eredmény a(z) „repter” címkére
Rendezés:

Repülés

Az európai terrortámadások miatt Schwechaton decembertől bevezetik a biometrikus arcfelismerő rendszert, amellyel a schengeni térségen kívülről érkező utasokat fogják vizsgálni.

Repülés

Bengázi nemzetközi repülőteréről két líbiai állami légitársaság indított újra járatokat.

Repülés

Pavlo Rjabikinnak, a kijevi nemzetközi repülőtér igazgatójának azért kellett mennie, mert az ír diszkont légitársaság mégsem indít járatokat Ukrajnából számos európai városba, köztük Budapestre.

Repülés

Délután lesz a korlátozás, sehogy nem lehet majd megközelíteni Ferihegyet!

Repülés

Hogy mikor sikerül végre megnyitni tizenegy évnyi kínlódás után Berlin Brandenburg légikikötőjét, azt még mindig nem lehet tudni, talán két év múlva.

Repülés

A nyári csúcs és a vizes vébé előtt elkészült a felújítás. Fokozott feladatok az irányítók számára. A reptérkezelő köszöni a környéken lakók türelmét!

Repülés

Legalább mi ünnepeljünk! – határozta el a Goldtimer Alapítvány. Amikor a szárnyvég a csodálatos Körépület felé mutat.

Repülés

Legalábbis megint lehet Wizz-jegyeket foglalni. A Maros megyeiek nem várnak a hitelre, a maguk pénzén kezdik a pálya felújítását.

Repülés

A British Airways vezérigazgatója szerint áramellátási hiba okozhatta a légitársaság számítógépes hálózatának szombati összeomlását, amely miatt a cég összes járatát törölte két legnagyobb londoni bázisrepülőterén, Heathrow-n és Gatwicken.

Repülés

A Mi-8-ast a földön, a Pipert a levegőben is megcsodálhatják, persze sok más mellett: két nap tele sétarepüléssel, vasárnap légibemutatókkal.