Keresési eredmény a(z) „repter” címkére
Rendezés:

Repülés

A használatbavételi engedély után jöhetnek az utasok is. Végig fedett, klimatizált átjárás a 2-es főépület felől, mosdók, boltok, ülőhelyek. Nyolc kapu gyalogos beszállításra, plusz hat buszos.

Repülés

Nagyon nagy károkat okoz a híres repülőtérnek a június nyolcadikán bevezetett karanténszabály: ennek értelmében minden, az országba érkező személynek, tehát a repülőgépekkel az Egyesült Királyságban landolóknak is, 14 napos karanténba kell vonulnia az esetleges koronavírus-fertőzés kizárása miatt.

Repülés

Osztrák kormánydöntések: 40 euró alatt nincs jegy, viszont az Austrian 450 milliós segítséget kap. Váradi az állami támogatásokról: torzítják a piacot, de legalább kontroll alatt tartják az ambíciókat...

Repülés

Remek, sokszor ismeretlen fotók Rákostól Liszt Ferencig, hasznos össszefoglalókkal. Vitézy: vége a karámoknak, nyárra kész a low-costok övezete.

Repülés

Visszatérő társaságok, vonalak. Plusz önkiszolgáló poggyászcímke-nyomtatók. Fontos tájékozódni: van-e járat, van-e karantén? Mostantól szabad a bejutás Németország felől.

Repülés

A rendszer nem csak magát a repülő szerkezetet érzékeli, hanem azt is, honnan irányítják, és mindezt azok is azonnal tudják, akik hivatottak a törvénytelen reptetők lefülelésére.

Repülés

Egészségügyi nyilatkozat, maszkhasználat. A buszokon is tartani kell a távolságot! És ha valaki repülés közben lesz rosszul? Ne árusítsanak a fedélzeten nem szükséges cuccokat.

Repülés

A repülőgép-állóhelyek számának csökkenése nélkül helyezik el a csarnokot a SkyCourt előterében, az épület már nyárra elkészül, a beruházás még a járvány előtt indult.

Repülés

Májusi visszatérők: Wizz, KLM, Eurowings, júniustól British, Qatar, Swiss. Óvintézkedések az utasok érdekében. Több teheráru érkezett több géppel, a cargo-cégek le sem álltak.

Repülés

Már „csak” 13700 gép vár a földön a sorsára, a leggyorsabban a kínai belföldi forgalom tér magához. A katari A380-asokat a focivébé sem menti meg?