Ünnep a 3-as metrón

iho/vasút   ·   2017.11.29. 12:08

Három adventi vasárnap, december 3-án, bronzvasárnap, 10-én, ezüstvasárnap és 17-én aranyvasárnap – az ünnepi bevásárlás miatt megnövekedő forgalomra való tekintettel –napközben az M3-as metró Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik:

  • reggel 8:40 és este 20:30 között a szerelvények Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. A Lehel tértől Újpest-Központ, illetve Újpest, Árpád üzletház felé továbbra is pótlóbusszal lehet utazni.
  • Lehel tér felé 8 óra előtt, valamint Kőbánya-Kispest felé 8:40 előtt, továbbá este 20:30-tól az utolsó járatindulásig a már megszokott hétvégi pótlási rend szerint az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz viszi az utasokat.
Közlekedés az M3-as metró vonalán december 23-ától január 2-áig

December 23-ától, szombattól január 2-áig, keddig, tekintettel az ünnepekre és a metróvonal-felújítási munkák kivitelezésében való ünnepi munkaszünetre, a metró egész nap Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. A Lehel tértől Újpest felé ebben az időszakban továbbra is metrópótló busz viszi az utasokat. December 24-én a metró és a metrópótló buszok korábbi üzemzárással közlekednek.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Logisztika Szállítmányozás Nagyvasút

Tovább csökkent az áruszállítás teljesítménye az EU-s gazdasági nehézségek miatt: a kombinált fuvarozás növelte részesedését a szállításban idehaza, uniós szinten visszaesett

MLSZKSZ/iho   ·   2024.03.18. 17:05

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének összesítése szerint kevésbé érintette a válság az intermodális forgalmat, így a több szállítási módot kombináló fuvarozás növelte részesedését az összforgalomban.