Keresési eredmény a(z) „eger” címkére
Rendezés:

Közút

A Colas és a HE-DO építi meg az Eger és az M3-as autópálya közötti gyorsforgalmi út déli szakaszát.

Ellátási lánc

Kávéfőző, kerékpár világítás, dízelgép-alkatrészek egyaránt készültek a felsőtárkányi, Berva-völgyi iparterületen, de innen származik a Panni robogó is. Az egykori üzem épületeit és infrastruktúráját most mintegy negyven ipari termelővállalkozás hasznosítja.

Zöldút

A tervezett kerékpárutak egy része még papíron van Heves megyében, de már itt is a következő fejlesztés.

Közút

Avagy milyen kijelentésekhez vezet a csőlátás.

Ellátási lánc

Egy év alatt felépül és 770 új munkahelyet hoz létre a ZF Hungária Kft. új sebességváltó-üzeme, amelynek alapkövét pénteken tették le.

Közút

Az M25-ös autóút kapcsolódó beruházásaként megépül az andornaktályai elkerülő, valamint megvalósul az 252-es számú főút rekonstrukciója is.

Vasút

Nagyszentjános és Győrszentiván között felsővezetéki problémák miatt ideiglenesen szünetel, az egri vonalon pedig biztberhiba miatt akadozik a vasúti forgalom.

Vasút

A decemberi menetrendváltástól Flirt-szerelvényekből kiállított gyorsvonatok járnak majd Budapestről Egerbe, Veszprémbe és Békéscsabára.

Ellátási lánc

Eger és Eger-Felnémet között egy tehervonat egy fénysorompóval felszerelt útátjáróban gépjárművel ütközött.

Közút

Ahogy néhány nappal ezelőtt megírtuk, a közlekedési infrastruktúra fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Homolya Róbert nagyívű hálózatfejlesztési terveket lengetett be Egerben.