Keresési eredmény a(z) „forgalomkorlatozas” címkére
Rendezés:

Vasút

Az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján városszerte több helyszínen – többek között a Kossuth Lajos téren, a budai Várban, a Várkert Bazárban, a Fővám téren és az Andrássy úton – rendeznek ünnepi programokat, megemlékezéseket, demonstrációkat.

Közút

Szlovéniában ideiglenenesen lezárták a koperi kikötőt, Horvátországban pedig leállították a Dalmácia felé irányuló kamionforgalmat.

Közút

Bicske térségében a Budapest felé vezető oldalon szerdán és csütörtökön napközben nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végeznek.

Vasút

Nemzeti ünnepünk, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, október 23-a alkalmából szerte Budapesten több helyszínen tartanak rendezvényeket, egyebek mellett október 22-én, vasárnap délután a budai felső rakpartokon, 23-án, hétfőn délelőtt pedig a Kossuth Lajos téren. A megemlékezések, ünnepi rendezvények miatti lezárások, forgalomkorlátozások miatt több közösségi közlekedési járat útvonala is változik.

Közút

Az október 23-ai megemlékezések miatt a főváros több kerületében kell számítani megállási tilalmakra, lezárásokra péntektől.

Közút

12 és 13 óra között fél órára le is állítják a forgalmat mindkét irányban.

Vasút

Fényképek a fára futott EC 173-ról. Nyugat-Dunántúlon a csütörtök esti vihar után normalizálódott a vasúti közlekedés, Zalaegerszegről azonban késve indulnak a szerelvények, az Eger-Füzesabony vonalon pótlóbuszok járnak, Hegyeshalomnál az osztrákok éjszaka leállították a vonatokat.

Vasút

Határidő előtt befejezték a vizes VB ugrótornyának bontását a Batthyány téren.

Közút

Tizenegy órától délután négyig a 13-as kilométerénél, a fóti Sikátorpuszta térségében, a Budapest felé vezető oldalon csak 80-nal lehet menni.

Közút

Filmforgatás, demonstráció és futóverseny miatt kell ideiglenes lezárásokra számítani.