Félpályán lezárják a szolnoki Szent István Tisza-hidat

MTI/iho   ·   2024.07.30. 10:42

A 4-es főút részét képző szakaszon karbantartás miatt korlátozzák a forgalmat augusztus 12-étől várhatóan egy hónapon át.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye szerint a híd Debrecen felőli végén a meghibásodott dilatációs – a híd tágulását kezelő – szerkezet cseréje miatt korlátozzák a forgalmat. A munkálatok idején a forgalmat jelzőlámpa irányítja, a megváltozott forgalmi rendre táblák figyelmeztetnek, torlódásokra lehet számítani.

Az új dilatációs szerkezet beemelésekor teljes útzár lesz, ezért várhatóan augusztus közepén egy éjszakára a hidat teljesen lezárják, a teherautóknak az M4-es autóutat jelölik ki terelőútként.

Javasolják, hogy a közlekedők indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon, vagy más közösségi autós alkalmazásokon.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Elhalasztja az ERTMS bevezetését Norvégia

iho/vasút   ·   2024.09.10. 09:00

A norvég infrastruktúra-kezelő Bane Nor a globális ellátási lánc válsága miatt nem tudja beszerezni az egységes európai vasúti forgalomirányítási rendszer megfelelő megvalósításához szükséges eszközöket.