Keresési eredmény a(z) „fuvarozas” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

A koronavírus elleni a védekezésben, a lakosság ellátásában, valamint a gazdasági működés fenntartásában egyaránt nélkülözhetetlen szerepet betöltő logisztikai ágazat már rövidtávon az összeomlás szélére kerülhet. Ennek elkerülése érdekében szólalt föl a Logisztikai Egyeztető Fórum.

Ellátási lánc

A pandémiában, amikor minden gazdasági, politikai és magánjellegű interakció a járvány megfékezésére fókuszál, egy példátlan mértékű összefogás zajlott le Európában és Magyarországon is állatvédő szervezetek között.

Közút

Tíz és ötven százalék közötti visszaesést regisztrálnak a cseh közúti fuvarozók a koronavírus-járvány miatt – és még nem fogtak padlót.

Közút

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kiemelt célja, hogy a hazai szolgáltatószektorok a folyamatosan változó világgazdasági kihívások között is képesek legyenek sikeresen helytállni a nemzetközi versenyben.

Vasút

Négy éve dolgoznak együtt, most már egy a logó és a cégnév is.

Közút

Nem váltak be a káoszról és összeomlásról szóló jóslatok, a csehek gördülékenyen átálltak a műholdas útdíjrendszerre.

Közút

December 1-jétől új útdíjrendszert vezetnek be Csehországban, amibe eddig a fuvarozó-vállalatoknak csak a fele regisztrált.

Közút

Négy százalékkal nőtt a vasúton szállított árumennyiség, ami még nem múlja felül a közúti fuvarozási növekedést, viszont nyilvánvaló, hogy átalakulóban van a fuvarozási piac.

Vasút

A legfrissebb közlekedési statisztikák szerint az idei év első negyedévében 90,3 millió tonna árut szállítottak Csehországban közúton.

Ellátási lánc

A vasúti, vízi és közúti fuvarozás hatékonyabb együttműködésével évente ennyivel lehetne kevesebb a magyarországi közutakon – áll a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének legfrissebb éves elemzésében.