Keresési eredmény a(z) „fuvarozas” címkére
Rendezés:

Közút

Az általános munkaerőhiányt az elöregedési folyamat tetézi.

Ellátási lánc

Szemerey Lóránd Győző negyven százalékos tulajdonrésze is a Waberer's International Nyrt-hez került.

Ellátási lánc

A Waberer's Magyarország két évvel, 2019. október végéig meghosszabbította a Mollal kötött üzemanyag vásárlási szerződését.

Ellátási lánc

Legnagyobb kihívást a régiós szinten egyik legmagasabb üzemanyagköltség, illetve az egyre jelentősebb munkaerőhiány jelenti. Ezt leszámítva, nem nagyon voltak „gyenge pontok” ebben az esztendőben.

Közút

Átadta a Schmitz Cargobull az utolsó pótkocsit a Waberer’s-nek a 2017-ben megrendelt szériából, a hatszázadik Mega leszállítását a két cég vezetői közösen ünnepelték a pótkocsigyártó németországi komplexumában.

Ellátási lánc

Megmakacsoltuk magunkat, hiába a jogerős bírósági ítélet, nem engedjük be a török kamionokat „csak úgy”. Aztán pár százat mégis, kivételesen.

Zöldút

A közúti szállítás energiahatékonyságának növelése és szén-dioxid-kibocsátásának csökkentése a célja annak a javaslatnak, amelyet a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete is aláírt.

Ellátási lánc

Hollandia 2016-os EU-elnöksége idején hirdették meg a European Platooning Challenge-et, hogy népszerűsítsék az okos kamionkonvojok elterjedését.

Ellátási lánc

A német tulajdonú Rudolph Ipari Logisztikai Kft. a tatabányai ipari parkban lévő hatezer négyzetméteres raktárkapacitását 23 ezer négyzetméteresre bővíti.

Közút

Májusban ennyi értékű szabálytalanság derült ki. Vajon mennyi lehetett valójában?