Keresési eredmény a(z) „hidepites” címkére
Rendezés:

Zöldút

Jól haladnak az EuroVelo 6 Budapest és Szentendre közötti kerékpárút kivitelezési munkálatai. A Dera-patak ártéri területe felett épülő 36 méter szabad nyílású új kerékpáros híd próbaterhelésén is túl van már a kivitelező.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló június 15-étől június 21-éig.

Közút

A Tiszántúl kapujának szánják.

Hajózás

Hajóra emelték és szállításra készítették elő a Déli összekötő vasúti Duna-híd első elemét. A Budapest Fejlesztési Központ és a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. együttműködésében készülő Déli Körvasút Ferencváros és Kelenföld állomások közötti szakaszának építésére pedig megszületett a jogerős vasúthatósági engedély is.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló május 11-étől május 17-éig.

Közút

Rendben lezajlott a statikus próbaterhelés az új komáromi Duna-hídnál. Az adatok kiértékelése még néhány hetet igénybe vesz. A híd építése a végéhez közeledik, már csak a befejező munkálatok vannak hátra.

Vasút

A helyszínen zajlik az új, budai hídfő cölöpalapozásának készítése, miközben a híd acélszerkezetének gyártása és előszerelése is folyamatos.

Zöldút

A műtárgy az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárút Budapest és Szentendre közötti részén valósul meg.

Közút

A Vörösmarty utca kapacitásbővítését is magába foglaló beruházásnak köszönhetően jelentősen fog javulni Martinkertváros városrész elérhetősége, várhatóan 2022 végétől.

Zöldút

A műtárgyak szerkezete már jórészt készen van, a Tisza-hídon jelenleg a védőbevonatok készülnek.