Keresési eredmény a(z) „legikozlekedes” címkére
Rendezés:

Repülés

Húsz éve repül, csak 69 készült belőle. A Malév gépei is bontóba kerültek. Az egy ülésre eső költségek világa. A kategóriában ma már mindenki a nagyobbat akarja.

Repülés

Az elkobzott Junkers, a Malévhez sorolt Dakota és az NDK-sokat a vasfüggöny felett átrepítő Piper esete.

Repülés

A moszkvai hatóságok ideiglenesen beengedik a külföldi társaságokat belföldi járatokra is. Pezsgő reptérfejlesztések, de nem mindegyik lesz kész júniusig.

Repülés

Az egyik hajtómű magától felpörgött, mondta az egyik pilóta. Más források szerint nem működött az egyik reverz.

Repülés

Szándéknyilatkozat: húsz gép plusz tizenhat opció. Tíz évre előre garantált, hogy marad a gyártósor, de kap-e cserébe fejlesztéseket a megrendelő?

Repülés

Tavaly dupla annyi gépet adtak el, mint 2016-ban. Kelendő az E2 család, a kellemetlen incidens ellenére folytatódik a tanker–szállító KC-390 berepülése.

Repülés

Az An-2-est szétszedik, elviszik a szántóföldről, de a rendőrség bűnjelként lefoglalta. A jelek szerint a leszállás sikerült, de a felszállás már nem... A katonák radarja látta a gépet.

Repülés

Légitársaságok, repülőterek a kisebbektől az óriásokig. A döntő: 14 perc 59 másodperc... A légicégek abszolút győztese az airBaltic.

Repülés

Rendelések: 1109 gép, kevesebb szélestörzsű. A380: ha nincs új Emirates-üzlet, le kell állítani a gyártást. 320neo: megoldották a P&W hajtóművek gondjait.

Repülés

Részek gyártásának átadása fejében kapna az A380 új megrendeléseket a legnagyobb piacról, ahol most csak öt repül. Tiencsin 2020-ra havi hat keskenytörzsűt készít.