Keresési eredmény a(z) „legikozlekedes” címkére
Rendezés:

Repülés

A Bombardier repülési üzletág átalakítása, egyszerűbben: leépítés... Nyugtalan alkalmazottak. A japánok gyártani is fogják Észak-Amerikában a SpaceJet-eket.

Repülés

Nagyobb forgalom, több go-around, több zivatar, több megszakított leszállás. Az átstartolás a személyzet és az irányítás részéről egyaránt a biztonságos megoldás.

Repülés

Erősen nő a neók részesedése a menetrendből, a 239 üléses változatból már három állomásozik a társaság színeiben a magyar fővárosban.

Repülés

Mach 1,8, negyven utas, vagyis kisebb gép, de nagyobb hatótávolság. A döntő az X-59-es kísérleti repüléseinek eredménye lesz.

Repülés

A szükséges négyszemélyes kisgépeket már megrendelték Ausztriában.

Repülés

Az európai gyártó nem örül a komoly MAX-eladásnak. 861 utas- és teherszállító kelt el Le Bourget-n, tavaly Farnborough-ban 1464 gépre született üzlet.

Repülés

A hosszú távú egyfolyosós Airbus újabb sikerei: a Wizz 2023-tól húsz olyan gépet kap, ami alkalmas például a Budapest-New York vonalra.

Repülés

A British Airways vezette csoport vegyesen vásárol 8-as és 10-es változatokat, bízik a Boeingban és a típus sikeres visszatérésében.

Repülés

Elbizonytalanította a piacot a MAX-ügy, vagy/és kipukkant egy hatalmas rendelési buborék? Az első komolyabb üzlet az Air Lease százgépes szándéknyilatkozata.

Repülés

Az amerikai cég polgári gépei közül csak a 787-es lesz le Bourget-n, és egy cargo-737-es. A házigazdák aduja az óceánt átrepülni képes A321-es változat lesz.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/