Keresési eredmény a(z) „legikozlekedes” címkére
Rendezés:

Repülés

Egymás után dőltek meg a rekordok 2018-ban Magyarország légterében. Van olyan terület, ahol a forgalomnövekedés az európai átlag háromszorosa volt az év első kilenc hónapjában.

Repülés

A Vedomosztyi orosz napilap értesülései szerint hamarosan egy úgy, regionális útvonalakra szakosodott légitársaság jelenhet meg Oroszországban. Nem is kicsi...

Repülés

Ezek egy része átalakított utasszállító. Húsz év alatt megduplázódik a teherforgalom. Nagy tervek a Volga-Dneprnél: amerikai hajtóművek az Antonovokra.

Repülés

Mitől low-cost az igazi low-cost, és hogyan érdemes egy hagyományos társaságnak versenyeznie vele?

Repülés

Leszállás Newark repülőterén: kevés késéssel szállt fel, de bőven behozta. Van igény több pénzért non-stop repülésre. A kéthajtóművessel a társaságnak is megéri.

Repülés

A méret a lényeg, meg a garancia, hogy a poggyász a kabinba kerüljön. A Priority a prioritás.

Repülés

Az A321LR elnyerte a kiterjesztett kéthajtóműves üzemeltetés lehetőségét is. A Primera csődbe ment, az Arkia kapja az első gépet.

Repülés

Jövő nyáron a Eurowings hat gépet tartalékol a késések kivédésére. Németországban a partnerek komoly önvizsgálatot tartottak.

Repülés

Hatvan éve kezdődött a sugárhajtású polgári gépek korszaka a transzatlanti vonalakon. Ma napi háromezer járat köti össze a „Nagy Víz” két oldalát.

Repülés

Grúz cég Tbilisziből, új vonalak Britanniába, indul a LOT London Cityre, bővít a két ultra-lowcost, a Wizz és a Ryanair is.