Keresési eredmény a(z) „legikozlekedes” címkére
Rendezés:

Repülés

Hainan: átveszi az állam? Lufthansa csoport: tizenhárom gépnyi forgalmi mínusz. Az iparág feltételezett vesztesége 30 milliárd dollár körüli, érintettek a repterek is.

Repülés

Az igazi titok nem maga a Leap-1C, hanem az, hogyan gyártják... Kölcsönös zsarolás, MAX-letiltás, kontra a C919-es program kivégzése.

Repülés

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló február 17-étől február 23-áig.

Repülés

Először landolt a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér betonján a Korean Air Cargo Boeing 777F típusú repülőgépe. A gépet ünnepélyes körülmények között fogadta a Budapest Airport.

Repülés

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség becslése szerint a a koronavírus-járványra való tekintettel bevezetett közlekedési korlátozások miatti bevétel-kiesés legnagyobb részét, 13 milliárd dollárt a kínai légitársaságok szenvedhetik el.

Repülés

Kilenc 72-600-as jön be idén, a régebbi lgt-ket máris eladásra kínálják. Csökkent a veszteség, várható a zöld jelzés a kormányhitelre a modernizáláshoz.

Repülés

A kormány vizsgálatot indít, az EP-képviselő „Fapados Etikai Kódexet” alkot. Hat óra mászkálás járó hajtóművekkel a reptéren? Felszállósúly, üzemanyag, utasok és távolság, cigizők, kiszállítás-beszállítás?

Repülés

Új 747-8i már három éve nem készült, de a cargo-Jumbót még gyártják. Sok utas olcsó jegyekkel: elég a négyhajtóműves gazdaságos repültetéséhez?

Repülés

Nemcsak parkolóház, új közlekedési koncepció is kell, megépül a hármas terminál. Várható új járatok: India, Japán, Thaiföld, illetve Los Angeles és Miami. Öt éven belül húszmillió utas. A BA „csak a közelmúltban” lett nyereséges.

Repülés

Teherajtó, kisebb ajtó a személyzetnek, megerősített padló. Az Airbus szerint a következő két évtizedben legalább ezer ilyen keskenytörzsűt igényel a piac.