Keresési eredmény a(z) „legikozlekedes” címkére
Rendezés:

Repülés

Mi lesz a gépek sorsa, szétbontás, másodlagos piac vagy cargoátépítés? Ázsiai flottacserék. A United is előrehozza a nyugdíjazásukat.

Repülés

Három alig ismert célreptér New York és Boston vidékén. A 737-es hatótávolsága, és éppen jó mérete. A taktika: gerjeszteni a piacot.

Repülés

A főbűnös az A400-as, a megrendelők kemény kompenzációt követelnek. A rendelési állomány impozáns, de idén már kevesebb gépet vesznek, mint amennyi készül.

Repülés

Ma harminc éve szállt fel az első Airbus-keskenytörzsű. A legfontosabb döntések: a törzsátmérő, a szárnyalatti hajtóművek és főképp: a fly-by-wire.

Repülés

Az Aeroflot, mint a legnagyobb ország legnagyobb társasága az erőlista élén. Értékben a három nagy amerikai cég vezet.

Repülés

O'Leary cége és más „kib...ott társaságok”. Kiszolgálni akár a Lufthansa hosszú távú járatait. Gépek ésszerű áron és mennyiségben, „aeroszexuális kapcsolat” nélkül.

Repülés

Leghosszabb keskenytörzsű, nagy hatótávolság. Párhuzamos fejlesztés a 767-essel. Vigyázni kell mögötte, de a kapitány szerint hihetetlenül jól kezelhető...

Repülés

Néhány hét múlva már repül, majdnem 150-re van rendelés. Trump, a Dreamliner, és az amerikai álom. Az elnököt persze a 747-es Air Force One hozta.

Repülés

Aki beleül, nem pilóta, hanem utas, csak közli, hová akar repülni. Nyolc elektromotor, nyolc légcsavar, és egy mindent látó és figyelő földi központ.

Repülés

Új járatok innen: Tel Aviv, Pristina, Kutaiszi. Az első Wizz-bázis az Egyesült Királyságban.