Keresési eredmény a(z) „legikozlekedes” címkére
Rendezés:

Vasút

Salzburg és a bécsi Schwechat repülőtér között harmincegy vonat közlekedik naponta, a reptéri csatlakozás garantált.

Repülés

A Ryanair is újra aktivizálódik, a Norwegian már repül Oslóba, a légi kapcsolatok alakulását továbbra is a járványhelyzet dönti el. Újjáépítik az egyik gurulóutat.

Repülés

Az európai gyártó szerint az iparág csak 2025-ben tér vissza a járvány előtti szintre. A leépítéseket még az érdekvédelmi szervezetek is el kell, hogy fogadják.

Repülés

Az átrepülő gépek száma még mindig jóval kevesebb, mint tavaly ilyenkor, de a HungaroControl szerint a magyarországi magas légkör Európa „élvonalához” tartozik.

Repülés

Az FAA pilótái és szakemberei is ott vannak a gépen. Túldöntött fordulók, átesések, megközelítések, átstartolások három napon át. Az európai és a kínai hatóság is ragaszkodik a saját vizsgálathoz.

Hajózás

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló június 22-étől június 28-áig.

Repülés

Szuhoj S100-asok és MC-21-esek alkotják majd a gépparkot, most keskenytörzsű Airbusok. A Superjetek is a hazai technológiájú változatból lesznek?

Repülés

Nagy kabin, nagy hatótáv, nagy sebesség, a business jetek felsőbb kategóriája. A jelek szerint ez az ágazat hamarabb tér magához, mint a légitársaságok.

Repülés

Utolsó repülés Air France színekben. A Qantas három évre, a Qatar legalább jövő júniusig nem repülteti az A380-asait, az Emirates július 15-étől indul velük. Dubaj–Budapest: csak, ha nem lesz karantén...

Repülés

Előzetes jelentés: a körzeti irányítás többször szólított fel a megközelítés megszakítására, de senki nem figyelt arra, hogy a gép behúzott futókkal közelít a pályához.