Keresési eredmény a(z) „legikozlekedes” címkére
Rendezés:

Repülés

A költségcsökkentési program a piros vonal fölé vitte volna a társaságot, így viszont fél év múlva akár a felszámolás is következhet.

Repülés

A koreai társaság az utolsó megrendelője annak a legkisebb XWB-változatnak, amiről már az Airbus is lemondott...

Repülés

A házaspár és az apró Apollo Fox négy hónap alatt teszi meg a nagy utat, lesznek 1500 kilométeres szakaszok is: hétfőn 1800-at teljesített a gépecske és pilótája!

Repülés

A mostani gép és összetört előzménye. Hátrahajtható szárny, hibrid földi meghajtás. Az emberiség régi vágya, hogy a földi és légi közlekedést egy gépbe összehozza.

Repülés

Hogyan lehet hosszabb a MAX 10 futószára? Hogyan fér a 777-9 az állóhelyre? Mint a Navy harci gépei: felhajtható a szárnyvég.

Repülés

Jutalékrendszer a roncsok és rögzítők megtalálására. Hogy egy gép se tűnhessen el nyomtalanul: műholdas ADS-B, a Malaysia lesz az első felhasználó.

Repülés

A kevésbé frekventált vonalakon csökken a sűrűség. Visszaüthet-e a szigorítás Amerikára? Veszteségek a turista iparágban. Az ellenfelek szerint nevetséges piaci döntésről beszélni.

Repülés

Start hátszélben, leszállás oldalszélben, a nagy hegy felhőbe burkolózott, de a fotózáson kívül mindent sikerült lepróbálni.

Repülés

Van nagyon jó és van nagyon rossz példa utasok és légitársaságok kapcsolatára. Tízezer dollár nem repülésért, 25 szandálpofon, ha nincs business-ülés.

Repülés

Az ukránok átalakítása egyszerűbb és feltehetően olcsóbb az oroszokénál. Tesztrepülés 3,2 tonnával 2700 méterre.