Keresési eredmény a(z) „parkolas” címkére
Rendezés:

Urbanisztika

Mire elmentem a Holdra, már megjöttek onnan.

Közút

Évről évre emelkedik a mobilfizetési tranzakciók száma: a parkolást és az autópálya-matricát egyre inkább így vásároljuk.

Urbanisztika

Amikor még lehetett volna tenni valamit, senki nem tett semmit, most már, hogy kellene, szinte lehetetlen.

Zöldút

Ingyen parkolhatnak a zöld rendszámmal rendelkező gépkocsik tulajdonosai még Budapest kiemelt övezeteiben is. Kik igényelhetnek zöld rendszámot, milyen további kedvezményeket kapnak, és akiknek nem jár, hogyan próbálják megkerülni a hatóságot? Megmutatjuk.

Közút

A Hungária körúton élőket is érinti a változtatás

Közút

További 90 ezer okos parkolóhely kialakításáról írt alá koncessziós megállapodást a magyar EPS Global Zrt. és a ZTE kínai telekommunikációs vállalat közlekedéstechnológiai leányvállalata. Egyúttal az EPS Global többségi tulajdont szerzett a kínai projekttársaságban.

Repülés

Megnyílt az új terület az Aeropark korábbi helyén.

Közút

Megújul, és 2,5-szeresére nő a parkolóhelyek száma. A fejlesztési munkálatok jövő hétfőn kezdőnek és várhatóan szeptemberig tartanak, ez idő alatt a parkolót nem lehet igénybe venni – tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön az MTI-t.

Közút

Locsog a víz, bugyborékol az iszap, nyáron mocsári szúnyogok fognak zümmögni, ha minden marad a régiben a váci vasútállomás melletti, hajdan büszke P+R-parkolóban.

Vasút

Naponta hat figyelmetlen autós tartja fel a villamosokat, buszokat Bécsben.