Keresési eredmény a(z) „pozsony” címkére
Rendezés:

Vasút

A reggeli és délutáni csúcsban a DB Regiótól vásárolt kocsikkal erősít a cseh magánvasút Pozsony és Révkomárom között.

Vasút

A pozsonyi elővárosi vonalakon lehet számítani a közeljövőben a vasúti közlekedés javulására.

Vasút

Az ex DB-kocsik a Regiojet járműparkját erősítik, szeptember 2-ától még több férőhely lesz egyes járatokon Pozsony és Révkomárom között.

Vasút

Több mint egy hónap után újra két vágányon közlekednek a vonatok Vágtornócnál, ahol július 9-én siklott ki egy tehervonat négy kocsija.

Vasút

A kétrészes írás első részében megnéztük, hogy van-e remény közös nagysebességű vasúti csomópontra valahol Ausztria, Csehország, Szlovákia és Magyarország közelében. Miután megállapítottuk, hogy nincsen, most megnézzük, milyen tényezők alakíthatják a hazai nyomvonalat.

Vasút

Akár meg is nyugodhatnának a kedélyek a tervezett varsói nagysebességű vasúttal kapcsolatban: egyértelműen a Nyugat-Szlovákia felé vezető, racionális vonalváltozatról szivárognak a hírek. Ez a szivárgás azonban további nyugtalanító kérdéseket vet fel.

Vasút

Csak szerda éjjel sikerült járhatóvá tenni a Vágsellye és Tardoskedd közötti vasúti pályaszakaszt, egy vágányon már közlekednek a vonatok, de még így is bonyolult a közlekedés.

Vasút

Az elmúlt hét vasútbaleseti statisztikája igencsak tragikus Szlovákiában.

Vasút

A vonatközlekedés teljesen összeomlott, több személy- és sebesvonat nem közlekedik Pozsony felé.

Vasút

Új vonatok Ukrajnába és Lengyelországba is, egy vicinális újraélesztése és egyéb járatsűrítések – nyári menetrendi módosítás a szlovákoknál.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/