Keresési eredmény a(z) „szeged” címkére
Rendezés:

Vasút

Csinálja, mert kell, csinálja, mert nincs más. Nagy József huszonöt éve kezdte, szerencsére viszonylag hamar elérte, hogy ne legyintsenek rá, és ne tartsák őrültnek. A Vasúttörténeti Alapítvány emberöltőnyi „életére” kamarakiállítással tekintenek vissza Szegeden.

Vasút

A vasútbarátok körében igen népszerű Vasúttörténeti Alapítvány fennállásának huszonötödik évfordulóját ünnepli egy kamarakiállítással.

Vasút

A munkálatok miatt április 4-étől pótlóbuszok veszik át a vonatok szerepét a két város, valamint Hódmezővásárhely és Szentes között is.

Közút

Az európai szakértők a helyi közlekedési helyzettel ismerkedtek, majd egy Ikarus–Škoda trolival kimentek a Csáky utcai trolitelepre.

Közút

A járművet egy villanyoszlop állította meg. A balesetben többen megsérültek.

Közút

A Mórahalom elkerülő és a csongrádi megyehatár közötti 15,7 kilométeres szakasszal egységes főút jött létre Szeged, Bátaszék és Baja között.

Ellátási lánc

Három üzemben indul az állami támogatással megvalósuló program.

Vasút

GYSEV-es járműbeszerzések, jöhetnek a MÁV-os KISS-ek, fogynak a régi mozdonyok, kész az esztergomi villamosítás, Sátoraljaújhely felé pedig megkezdődött.

Vasút

Több részlet is napvilágra került a Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő tramtrain-vonal kialakításáról.

Vasút

Szegeden tényleg 2017 van a közösségi közlekedési szolgáltatásokban. Érintős bankkártyával már a Pesa villamosokon és az Ikarus-Škoda trolikon is lehet jegyet venni.