Keresési eredmény a(z) „utepites” címkére
Rendezés:

Közút

A Csorna–Sopron közötti szakaszon a fertőendrédi csomópontnál van forgalmi változás.

Közút

Kiírták a közbeszerzést a Gesztely és Szerencs közötti bő tizennyolc kilométeres szakasz átépítésére.

Közút

Tavaly december óra használhatják emelt, 130 kilométer/órás sebességgel az M15 autópálya négysávosra bővített szakaszát az autósok. A 14,5 kilométeres szakaszon az elmúlt hónapokban a befejező munkák zajlottak. A fejlesztéssel teljes hosszban megvalósult az autópályás összeköttetés Budapest és Pozsony között.

Közút

A 84-es főút új korrekciós szakaszának mihamarabbi átadása érdekében átszervezték a Sopron Kelet csomópont építését, csökkentve ezzel a jelenlegi terelés okozta fennakadásokat.

Közút

A munkálatok miatt a 84-es főúton, Nagycenk térségében változik meg a forgalmi rend.

Közút

Az M86 és M85 autóutak Szombathely–Csorna–Győr közötti szakaszán elkészült a Vámoscsalád és a Rábaköz pihenőhely.

Közút

A Tiszántúl kapujának szánják.

Közút

Ludovic Orban miniszterelnök, és a román kormány három másik minisztere jelenlétében aláírták az A3-as észak-erdélyi autópálya Marosvásárhely melletti szakasza megépítéséi szerződését.

Közút

Június elején várhatóan már használhatják a közlekedők az M44 gyorsforgalmi út Békéscsabai végpontjába épülő turbó körforgalmat: a napokban munkabejárás is volt az épülő útnál.

Közút

Az M0 gyorsforgalmi út déli szektor bal pályáján végzett korszerűsítési munkálatok miatt április 18., szombat 0:00 órától április 19., vasárnap éjfélig a teljes hétvégén a halásztelki csomópontban a II. Rákóczi Ferenc utat lezárják az Auchan körforgalomtól a halásztelki, M5 felé vezető le- és felhajtóágig.