Keresési eredmény a(z) „utepites” címkére
Rendezés:

Közút

A munkálatok érintik a 131-es, a 231-es és a 996-os buszok közlekedését.

Vasút

A főpolgármester hat projektet emelt ki egy konferencián, a fele az észak–déli metróval kapcsolatos.

Közút

Nettó 1 milliárd 100 millió forint hazai forrásból újult meg a 3225-ös Szolnok–Jászkisér összekötő út mintegy 7,5 kilométeres besenyszögi, valamint a 3224-es Szolnok–Tiszasüly összekötő út öt kilométeres szakasza.

Közút

Több mint félezer amatőr focista lépett pályára szeptember 29-én, szombaton a PromoSport Kft. újabb szabadidős sporteseményén, amelynek a mátyásföldi Ikarus Sportpálya adott otthont.

Közút

Még hétmilliárdot kapott a főváros a Lánchíd átépítésére, ezzel a három helyett másfél év alatt újulhat meg a két műtárgy.

Közút

A torlódások csökkentése érdekében az M0-s autóút déli szektorán zajló felújítási munkák kapcsán, a Hárosi Duna-hídon a munkaterület mellett az M1-es autópálya irányába az eddigi kettő helyett három forgalmi sáv, míg a Soroksári Duna-híd felé nyújtott gyorsítósávok segítik a közlekedőket.

Közút

Az elmúlt években ennyi alsóbbrendű utat aszfaltoztak újra Magyarországon, a következő években pedig a Magyar falu program révén jelentős összegeket fordítanak a vidéki, 4-5 számjegyű utak felújítására.

Közút

Az intézkedés célja, hogy az alsóbbrendű utak minősége is javuljon a jövőben.

Közút

Több mint kétmilliárd forintból öt helyen javulhat az útminőség.