Keresési eredmény a(z) „satoraljaujhely” címkére
Rendezés:

Vasút

Milyen menetrend szolgálhatná ki legjobban az utasokat a villamosítás befejezése után, és mik a realitások? Megvizsgáltuk a lehetőségeket.

Vasút

A korszerűsítéssel a teljes, 46,3 kilométer hosszú vasúti vonalszakaszon megépül a villamos felsővezetéki rendszer a szükséges energiaellátó rendszerrel együtt, valamint megújul Szerencs vontatási transzformátor állomás. A vasútfejlesztés munkálatai miatt október végéig vonatpótló autóbuszok közlekednek Szerencs–Sátoraljaújhely között.

Vasút

2019 nyarára százzal lehet majd haladni a teljes Mezőzombor–Sátoraljaújhely szakaszon. Megújulnak az állomások is.

Vasút

Villamosítanak, peront építenek, állomásokat újítanak fel. Egyelőre az esti vonatok közlekedésében lesz változás, folyamatos vágányzár majd októbertől lesz.

Zöldút

Hétszáz méter hosszú híd kötheti össze a 345 méter magas Szár-hegyet a 360 méter magas Várheggyel. A létesítményen kilátóhelyek is lennének.

Vasút

Fél évvel a tenderkiírás után lett eredmény, ősszel már meg is kezdődnek a munkálatok.

Vasút

Kószálás a kelet-szlovákiai végeken, amely kijózanító hazatérésbe torkollik.

Vasút

Szlovákiai vonatos kalandozás két részletben, ezúttal a bevezetés-ráhangolódás...

Vasút

Már csak az utolsó fázis maradt hátra az újhelyi vonal korszerűsítéséből: a Sárospatak–Sátoraljaújhely állomásköz és a villamosítás.

Vasút

Kiírták a tendert a Mezőzombor–Sátoraljaújhely vonalszakasz villamosítására. A megállók után az állomások is megújulnak.