Keresési eredmény a(z) „etkezokocsi” címkére
Rendezés:

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló augusztus 5-étől augusztus 11-éig.

Vasút

A hektikus időjárás ellenére nőtt a balatoni vasúti forgalom.

Vasút

A jó idő mellett talán a reaktivált büfékocsiknak is köszönhető, hogy negyedével többen utaztak a Balatonra az első nyári hétvégén, mint tavaly.

Vasút

Háromkilencven a csapolt sör, de kedvező áron jóllakni is lehet a Balaton Expresszek szombaton induló új étkezőkocsijain. Mutatjuk, mi más vár még ránk a nyáron a vasúton!

Vasút

Június 15-étől augusztus 25-éig légkondicionált motorvonatok, intercity- és étkezőkocsik, hétvégén plusz járatok és kerékpárszállítási lehetőség várja az utazókat a Balaton és a Velencei-tó felé.

Vasút

Június közepétől a nyár végéig, tesztjelleggel újra közlekednek étkezőkocsik, belföldi vonatforgalomban: egyelőre kizárólag tizenhat balatoni vonaton.

Vasút

A Prága és Opava között közlekedő intercityken lehet őket kipróbálni.

Vasút

Sajnos ezt valószínűleg sosem tudjuk meg, ám most itt a lehetőség, hogy modellezze a terepasztalán: Tatabányán pazar étkezőkocsik készültek.

Blog

Mindannyian ismerünk olyan utazókat, akik ahogy elindul a járgány – legyen az autó, busz vagy vonat – azonnal elkezdik előszedni otthon csomagolt elemózsiájukat vagy tűkön ülve várják az első benzinkutas pihenőket, ahol beszerezhetnek mindent mi szem-szájnak ingere.

Vasút

A Budapestre is közlekedő étkezőkocsikból épülnek át a bisztrókocsik, a Cseh Vasutak az első ilyen kocsit az év közepén helyezi üzembe.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/