Keresési eredmény a(z) „etkezokocsi” címkére
Rendezés:

Vasút

Százharminckilenc helyett száznegyvenkilenc koronába kerül mostantól az étkezőkocsiban a legnépszerűbb cseh konyhai remek.

Vasút

Bár visszavágják, de továbbra is marad a gasztroszolgáltatás a távolsági járatokon. Kilenc étkezőkocsit bisztrókocsikká alakítanak át.

Vasút

A Balaton déli partján csökken a menetidő, az esztergomi vonalon pedig megjelennek a villamos motorvonatok. Új kedvezményeket is bevezetnek.

Vasút

Utazz velünk vasúton komfortosan! – ez volt a közelmúltban megrendezett közlekedéstechnikai konferencia címe, de akár Szörényi Szabolcsot is idézhetnénk: „ilyen volt rég...”

Vasút

A cseh magán-vasúttársaság a becsődölt Arenaways hat járművére csapott le.

Vasút

Eredménytelenül zárult a kollektív munkaügyi vita újabb fordulója a MÁV-Start Utasellátó Központnál, reggel nyolctól este tizenegyig sztrájkolnak az utasellátósok – ez volt az eredeti elképzelés.

Vasút

Leihatja-e magát a kedves utas a BordRestaurant-ban?

Vasút

Gőzös járt Józsefvárosban és az Északi Járműjavítóban. Mindig van egy utolsóbb vonat. A nyugalom megzavarására alkalmas képriport!

Vasút

A gőzösök és étkezőkocsik vetélkedése hagyomány a Magyar Vasúttörténeti Parkban, idén egy kicsit más formában találkozhatunk velük.

Vasút

Kiástak a „bűzös mocsárból” egy étkezőkocsit Istvántelken. Lábon gurult el.