Keresési eredmény a(z) „kina” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

Az új gépkocsik ötvenöt százalékát elektromos autók adják, míg a hagyományos belsőégésű motor használata  lassan eltűnik.

Közút

A China Road and Bridge Corporation kínai konzorcium végezheti el a Peljesac-híd munkálatainak első fázisát.

Repülés

Részek gyártásának átadása fejében kapna az A380 új megrendeléseket a legnagyobb piacról, ahol most csak öt repül. Tiencsin 2020-ra havi hat keskenytörzsűt készít.

Repülés

A SpaceX szerint a hordozórakéta tökéletesen működött. A leválasztásnál történt hiba? A Zuma már vissza is eshetett, de mikor és hová érkezik aTiangong-1 ?

Hajózás

Eddig harmincketten tűntek el, kilenc hajó sietett a helyszínre.

Repülés

A bécsújhelyi Diamond teljes egészében a Wanfeng cége lett. Folytatják a 2–4–7 személyes gépek mellett a kiképző Dart és a D-JET fejlesztését is.

Zöldút

Hiába költséges a napelemes autóutak építése, mégis tervezik a további fejlesztéseket. Azt állítják a szakemberek: hosszútávon kifizetődő.

Közút

Több, mint félmillió kilométernyi autóút öt esztendő leforgása alatt. Igen, Kínában.

Repülés

Jövőre indul a Jumbo-járat, két év múlva már a Cargo Cityben rakodhat, ehhez nem kell külön beruházás. A próbajáratot a Silkway Italia üzemeltette.

Vasút

A tegnap történtek, a diadalmas aláírások, megegyezések, konténervonat-indítások megfelelő alapot adnak ahhoz, hogy ismét százötvenesvonalazzunk egyet.