Keresési eredmény a(z) „kina” címkére
Rendezés:

Vasút

Szerb oldalon már elkezdődött a felújítás, Magyarországon pedig megkezdődtek az építés előkészületei.

Vasút

Új óriásreptér nyílt Pekingben, ünnepel a 29-es vonal, az új budapesti trolikra pedig még mindig várni kell. A hét legfontosabb hírei.

Repülés

Vajon bírja-e a forgalmat a légtér, amit túlnyomórészt a légierő ellenőriz? Négy pálya, egyetlen hatalmas tengericsillag-terminállal. Nyitás szeptemberben.

Ellátási lánc

Új versenytárssal kell szembenéznie a vasúti teherfuvarozásnak a közúti fuvarozás formájában, miután Kína az összes ellenőrzőpontját megnyitotta.

Vasút

Megkötötte a szerződést a Budapest–Belgrád vasútvonal magyarországi szakaszának teljeskörű tervezésére és kivitelezésére a CRE Konzorcium.

Repülés

Megérkezett Budapestre a Shanghai Airlines első járata Kínából. Hetente három repülő követi mostantól.

Vasút

Az első három CRRC által gyártott szerelvény hamarosan megérkezik hajóval az egyik európai kikötőbe, ahonnan a velimi próbapályára transzportálják szárazföldön.

Vasút

A 150-es vonal fejlesztésére aláírták a szerződést a nyertessel, de a kínai hitel még nem biztos.

Vasút

A horvát vasúti pályahálózat működtető (HŽ Infrastruktura) egy új, rövidebb vasút építését tervezi Károlyvárosból (Karlovac) az ország legnagyobb kikötőjébe, Fiuméba (Rijeka). A projekt becsült költsége 1,7 milliárd euró. Az új fővonalat a China Road and Bridge Corporation (CRBC) segítségével építenék meg.

Vasút

Évről évre egyre több tehervonat közlekedik az Új Selyemúton. Lehet, hogy megoldást találtak a kapacitási korlátokra?
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/