Keresési eredmény a(z) „koronavirus” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

Harminc százalékkal vetette vissza a logisztikai piacot a koronavírus-járvány.

Közút

Az országos közlekedési céghez áprilisban és májusban összesen 280 új munkavállaló csatlakozott, közülük 166-an autóbuszvezetők.

Vasút

Június 30-ától szeptember második feléig hetente háromszor közlekedik közvetlen járat Prága és Rijeka között.

Vasút

A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség kérdéseket tette fel az Innovációs és Technológiai Minisztériumnak a regionális vasútvonalakon június 6-ától bevezetendő forgalmi korlátozásokkal kapcsolatosan. A sajtóhoz is eljuttatott levelet változtatás nélkül közöljük.

Közút

Magyarország más uniós tagállamokhoz hasonlóan több mint két hónapon át, március végétől május végéig biztosított átmeneti kivételeket a vezetési- és pihenőidő szabályok alól.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló május 25-étől május 31-éig.

Vasút

A március végén felfüggesztett kedvezményt vehetik újra igénybe a fiatalok.

Vasút

A közösségi közlekedési hálózaton a járványhelyzet jelentősen visszavetette az utasforgalmat: a MÁV ezért június 6-ától több vasútvonalon ideiglenes járványügyi menetrend léptet életbe, a járatok egy része helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat. A változások a vonaton utazók nagyjából négy százalékát érintik.

Vasút

Az Európai Bizottság 750 milliárd eurós segélycsomaggal járul hozzá a koronavírus-járvány hatásaiból való talpraálláshoz.

Vasút

Idén a Vasúttörténeti Park és a BKK is élő online közvetítést ad a helyszínen zajló programokról. Libegőzni is lehet majd.