Keresési eredmény a(z) „video” címkére
Rendezés:

Repülés

Ötszázhúsz méter, jelentősen könnyíti a gépmozgásokat, a jégtelenítést. A reptér gyorsan bővül, új terminál is épül az új beton másik oldalán.

Repülés

Fogyasztáscsökkenés, javuló repülési tulajdonságok. Moszkva szerint a tavaszi baleset nem befolyásolja a típus iránti keresletet, de külföldi vevő régóta nem jelentkezett.

Közút

A közúti közlekedés biztonsága szempontjából a legfontosabb feladat a megfelelő vizuális környezet megteremtése. Ebben a járművezetőknek is nagy a felelőssége, elég, ha csak a látni és látszani elvre gondolunk.

Vasút

A Hungrail Magyar Vasúti Egyesület éves konferenciáján a felszólalók kivétel nélkül a vasút jelentőségét méltatták. Kormányzati elképzelések, vasútfejlesztési irányok, plusz vasúti próbapálya!

Vasút

A vonal 130 éves évfordulóját vasárnap ünnepelték.

Vasút

Külföldi repülés helyett vonatozzon belföldre! Ezt mondja a Deutsche Bahn, és ezt mondjuk mi is.

Vasút

Ritkán fektetnek manapság teljesen új vasutat Magyarországon, így az Ercsi térségében jelenleg 20 méter híján 13 kilométeren épülő elkerülő vonal külön figyelmet érdemel.

Repülés

A Magyar Honvédség Balti Fegyveres Készenléti Alegysége 2004 óta a második alkalommal vesz rész a balti országok légtérvédelmét ellátó Baltic Air Policing feladatban.

Repülés

Az Ural Airlines Airbus A321-esének mindkét hajtóműve leállt, a pilótáknak siklórepülésben kellett letenni a gépet. A balesetben sokan megsérültek.

Repülés

A legnagyobb kéthajtóműves szélestörzsű sorsa mostanság mintha összekapcsolódott volna a MAX-ok körüli bonyodalmakkal...
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/