Keresési eredmény a(z) „video” címkére
Rendezés:

Közút

A közlekedési balesetek megelőzősére, Kreszmenők címmel indít új animációs sorozatot a rendőrség. Egészen elfogadhatóan van megrajzolva.

Repülés

A tét: kétezer forgószárnyas lecserélése. A Sikorsky-Boeing gépe koax-rotorokkal és tolólégcsavarral.

Közút

Az FJX-207 rendszámú csuklós Volvo vázig leégett.

Repülés

Bombardier-siker, Global 7500, Szingapúr-Tucson leszállás nélkül. A kanadaiak a CSeries kiszervezése után az üzleti repülésre koncentrálnak.

Repülés

Az „őslopakodó” többszöri feltámadása: lehet, hogy ezek a gépek már nem tartoznak a légierőhöz... De harcoltak-e valóban 2017-ben Szíriában is?

Repülés

Február 23-án, helyi idő szerint 18.40-kor lezuhant és megsemmisült az Atlas Air Boeing 767-375ER típusú teherszállító repülőgépe. A földnek, pontosabban a mocsárnak csapódást a fedélzeten tartózkodó három személy nem élte túl, eddig egy holttestet találtak meg, a roncsmező öt kilométeres.

Vasút

Alapanyag jött a Szabadka–Zenta vasútvonal felújításához.

Vasút

A már átépítés alatt álló Belgrád–Szabadka vonal mellett a Szabadka–Zenta, Szeged–Szabadka, és a Baja–Bácsalmás–Csikéria–Szabadka vonalak újjáépítésének startja is közelebb került, mint valaha.

Repülés

Oroszország sarkkörön túli ambícióihoz minden időben haználható bázisokat akar. A Backfire balesete mindenesetre nagyon rossz időben történt.

 
 


https://rch.railcargo.com/hu/