Keresési eredmény a(z) „video” címkére
Rendezés:

Zöldút

Az egyik már korábban is megvolt, tesztüzemben. Most ez is kísérleti pont lett a másik hárommal együtt.

Vasút

Három év után június 1-jétől újra járnak a vonatok Prága legrégebbi vasúti hídján, a Negrelli-viadukton.

Repülés

Szikrák a gép alól, nyomok a pályán. Megvannak a dobozok. Az első megközelítéskor nem voltak a futók kibocsátva, de a becsapódás előtt igen.

Vasút

A szakemberek folyamatosan dolgoznak a metróvonal Kőbánya-Kispest és Népliget közötti szakaszán.

Vasút

Aki legalább ötezer koronát küld az ügyfélszámlájára, az beülhet a mozdonyvezető mellé egy kis terepszemlére.

Repülés

A Wizz májusban tizenhat úticélra repül Budapestről, utasok maszkban, távolságtartás a fedélzeten is. A Budapest Airport fertőtleníít, „aktív sorkezelés” jegykezelésnél, biztonsági vizsgálatnál, kísérők ne jöjjenek!

Vasút

Tovább haladt áprilisban a déli, Kőbánya-Kispest és Népliget közötti szakaszon a munka, mellyel a terveknek megfelelően haladnak.

Vasút

1993 októberében ünnepelte fennállásának századik évét a 130-as Szentes–Hódmezővásárhely vasútvonal. A jeles évfordulóra könyvet írtak, ünnepségekkel készültek, különvonat járta be a vonalat. Mindezt megörökítették videókamerával is, ám a felvétel sokáig csak VHS videókazettán volt elérhető keveseknek. A filmet azonban digitalizálták, és most már elérhető – mindenkinek.

Zöldút

A nyolcszáz méter hosszú Blaiwe Lopert csak biciklisek és gyalogosok használhatják majd.

Repülés

A sebesség háromszáz kilométer/óra egyetlen hajtóművel, nem kell koax-rotor, de lesz farokrotor és tolólégcsavar. Keskeny törzs, nem lopakodó, de nehezen észlelhető.