Keresési eredmény a(z) „video” címkére
Rendezés:

Repülés

Nehezen indul majd a Smartwings légitársaság nyári szezonja: két gépe május 17-én akadt össze a prágai Václav Havel repülőtéren. Személyi sérüléssel nem járt az esemény, de a két érintett utasszállító javításra szorul.

Repülés

A német Lilium nevet kapott startup vállalkozás nem kevesebbet céloz meg, mint radikálisan átalakítani a légiközlekedés egy aprócska szeletét, a légitaxi-szolgáltatást. Akár távoli irányítás, négy-öt utas, elektromotorok – ez a jövő?

Közút

A Salgótarjánt az M3-as autópályával összekötő út tizenkilenc év alatt bővül ki teljesen négysávossá.

Repülés

Vannak olyan édesanyák, akik nemcsak hatalmas vasmadarakat „reptethetnek”, otthon is van, aki fölszálljon velük.

Közút

Az eset során nem sérült meg senki.

Repülés

Hamarabb, mint az remélni lehetett, különösen annak fényében, hogy a cégalapító Paul Allen halála után az sem volt biztos, hogy valaha fölszáll a repülőgép.

Vasút

Szeretné tudni, melyik vágányról megy a vonata vagy mikor indul a repülőjárata? FRAnny megmondja!

Vasút

Elkezdődött a Szabadka–Zenta vasútvonal teljes pályafelújítása. A munkálatokkal a tervek szerint év végéig elkészülnek. Ennek köszönhetően a mostani 10–30 kilométer per óra helyett majd 80 kilométeres sebességgel haladhatnak a szerelvények. Rendhagyó módon a két vajdasági város között vonatpóló autóbuszok szállítják az utasokat, amelyek tartják magukat a vasúti menetrendhez.

Repülés

Az Il-112V az első teljesen orosz konstrukció a katonai szállítógépek kategóriájában. A nálunk is használt An-26-os (egyik) váltótípusa.

Közút

A közlekedési balesetek megelőzősére, Kreszmenők címmel indít új animációs sorozatot a rendőrség. Egészen elfogadhatóan van megrajzolva.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/