Keresési eredmény a(z) „video” címkére
Rendezés:

Vasút

A szlovák személyszállító vasúttársaság újabb videoklippel buzdítja az embereket, hogy a vasutat válasszák, ne üljenek a dugóban. Fel a fejjel!

Repülés

A nyílást betömték, de ütött-e rést az ügy az orosz–amerikai űregyüttműködésen?

Repülés

Az AG600 fontos szerepet kap a kínai stratégiai elképzelésekben: oda-vissza Hainantól a legtávolabbi vitatott szigetig...

Repülés

Az elért magasság már 23 kilométer körüli. Ami méltatlanul ritkán kerül szóba: az ugyancsak különleges vontatógép.

Blog

Egy időre ilyen-olyan okokból úgy döntöttem, kivonom magamat a forgalomból, majd a 2017 januári váltás után úgy döntöttem, végleg eltűnök a süllyesztőben, ám ez az időszak máig bezárólag annyi változást hozott, mind minőségében, mind pedig mennyiségében, hogy úgy és azt éreztem, meg kell veletek osztanom a dolgokat.

Repülés

A „teljesen elavult” F-5F új radart és avionikát kapott, digitális pilótafülkével, a korábbi rejtélyes prototípusról nincs új hír.

Repülés

Kompozit, alsószárny, nagy kabin, erős légcsavaros gázturbina. Gyártója szerint a legstabilabb vízi gép, de úgy tűnik, jól viselkedik a levegőben is.

Közút

Több tucat halottja van a balesetnek: az A10-es autópálya egyik hídjának egy része szakadt le.

Repülés

Ki juthat a gépek közelébe? Hajtóműindítás és videójátékok. Az ellopott Hercules és az eltűnt 727-es esete.

Repülés

Díszvendégek: a T-6-osok és a RAF. Öt óra holding vagy tizenhat óra vezetés a földön. Homebuild, oldtimer és katonai sztárok a világ legnagyobb repülőtalálkozóján.