Keresési eredmény a(z) „video” címkére
Rendezés:

Zöldút

A nyolcszáz méter hosszú Blaiwe Lopert csak biciklisek és gyalogosok használhatják majd.

Repülés

A sebesség háromszáz kilométer/óra egyetlen hajtóművel, nem kell koax-rotor, de lesz farokrotor és tolólégcsavar. Keskeny törzs, nem lopakodó, de nehezen észlelhető.

Ellátási lánc

Percek alatt szerelés nélkül összecsukható és nyitható konténereket szállít a Continest Technologies Jeruzsálemnek.

Ellátási lánc

Öt éven át tartó közös projektet indítottak.

Repülés

Ezt az MC-21-est még P&W hajtóművekkel szerelték, a következő már oroszokat kap. Forgalomba állítás: 2021, két évvel később már évi 25 készül.

Közút

Átadták a forgalomnak Németországban a Mosel folyó felett 160 méteres magasságban átvezető hidat, ezzel befejeződött Európa legnagyobb szabású hídépítő vállalkozása.

Repülés

Gyanítható, hogy a szokásosnál keményebb lesz a hatósági eljárás... Hosszú törzs, zsugorítható-hosszabbítható futószár, hogy oda ne verjék a gép farkát.

Repülés

Ötszázhúsz méter, jelentősen könnyíti a gépmozgásokat, a jégtelenítést. A reptér gyorsan bővül, új terminál is épül az új beton másik oldalán.

Repülés

Fogyasztáscsökkenés, javuló repülési tulajdonságok. Moszkva szerint a tavaszi baleset nem befolyásolja a típus iránti keresletet, de külföldi vevő régóta nem jelentkezett.

Közút

A közúti közlekedés biztonsága szempontjából a legfontosabb feladat a megfelelő vizuális környezet megteremtése. Ebben a járművezetőknek is nagy a felelőssége, elég, ha csak a látni és látszani elvre gondolunk.