Keresési eredmény a(z) „brazilia” címkére
Rendezés:

Repülés

A Norwegian Air fapados légitársaság vezetése elismerte: leszállási jogokat kértek a brazil légügyi hivataltól. Jöhet a London–Rio de Janeiro járat?

Repülés

A brazil konstrukció, a Hercules kihívója, nyilván megsérült, de a baleset és a károk részleteit a gyártó nem hozta nyilvánosságra.

Repülés

Bergen–Tromsø, az Embraer E2-esével. A modernizálás ezúttal több, mint a hajtóművek cseréje.

Vasút

A vonal a terv szerint a brazil Santost és a perui Ilót kötné össze. A vonalat pártolók véleménye, hogy egy új Panama-csatorna jelentőségével érne fel a mű.

Repülés

Tavaly dupla annyi gépet adtak el, mint 2016-ban. Kelendő az E2 család, a kellemetlen incidens ellenére folytatódik a tanker–szállító KC-390 berepülése.

Repülés

Egy tesztrepülés izgalmai: átesés és magasságvesztés. Az Egyesült Államokban folytatódik a népszerű Hercules kihívójának a berepülése.

Vasút

Ugyanennyiből műtrágyaraktár is lehetne, de mégsem!

Repülés

Mennyibe kerül egy CSeries, és mennyit fizetnek érte az amerikai légitársaságok? Az Embraer után a Boeing is perel a tiltott támogatások miatt.

Hajózás

Eltűnt egy 148 ezer tonnás hajó az Atlanti-óceánon. A legénység huszonkét tagjáról nincs információ, kettejüket kimentették a vízből.

Repülés

A leghosszabb E2-jet, a valaha gyártott legnagyobb brazil gép. Új szárny, új fly-by-wire, 4500 kilométeres hatótáv. Szűzfelszállás után irány Párizs!