Keresési eredmény a(z) „beruhazas” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

A zöldség- és gyümölcsfeldolgozó, valamint kereskedelmi cég uniós és hazai forrásból csaknem 1,3 milliárd forintot fordított a fejlesztésre.

Közút

A beruházás uniós és hazai források felhasználásával valósul meg, a kivitelezés nettó költsége 3,16 milliárd forint.

Ellátási lánc

A nemzetközi logisztikai vállalat ellátási lánc üzletága egy új tizennégyezer négyzetméteres átrakodót hoz létre.

Közút

A Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) támogatásával csaknem százkilencvenmillió forintból fejlődhet a létesítmény.

Közút

A létesítményt több mint egymilliárd forintból hozta létre szolnoki telephelyén a vállalat.

Közút

A fémmegmunkálással, kötőelem-, közúti jármű- és járműmotor-alkatrészek gyártásával foglalkozó cég több mint egymilliárd forintból, közel ötszázmilliós uniós pályázati támogatással valósította meg a beruházást.

Vasút

Eljátszottunk a gondolattal, milyen közlekedési beruházások valósultak volna meg – vagy épp nem –, ha már korábban álljt parancsolunk az Uniónak. Városi vasúti körkép.

Közút

A Modern városok programja keretében mintegy hatmilliárd forintos beruházással valósul meg a logisztikai központ és konténerterminál.

Közút

Csaknem három év alatt, közel tizennégymilliárd forintból készült el az elkerülő szakasz, melynek köszönhetően naponta több ezer kamion kerüli el a várost.

Vasút

Szerbia 734 millió euró értékben több kereskedelmi és finanszírozási szerződés kötött Kínával a november ötödikei rigai csúcstalálkozó mellékzöngéjeként.