Keresési eredmény a(z) „oroszorszag” címkére
Rendezés:

Vasút

Az orosz multimodális logisztikai vállalat ötvenhatmillió tonna árut kezelt tavaly, öt százalékkal többet, mint 2015-ben.

Vasút

Oroszország legújabb háromszekciós vonali dízelgépét a Bajkál–Amúr fővonal nehéz tehervonataira szánják.

Vasút

A Moscow Shuttle Express (FMS-Express) elnevezésű szolgáltatás először kínál Moszkvától keleti irányba is nonstop konténerfuvart.

Vasút

Az első Moszkva-szerelvények várhatóan idén márciusban és áprilisban állhatnak menetrend szerinti forgalomba.

Repülés

Talán még ötvenöt óránál is tovább repültek volna, ha nem közelednek a kazah határhoz. Konjuhov tavaly egyedül körberepülte a Földet is a déli féltekén.

Repülés

Egy Tu-214-es és két Il-96-os érkezett, az első négyhajtóművesből szállt ki Putyin. Ez alkalommal a 31-es jobb pályán landoltak a gépek.

Repülés

MiG-35 a 29-esek váltására az oroszoknál, és máshol is, ahol a 29-est repülték... Fly-by-wire, AESA-radar, vektorkormányzás és a többiek.

Repülés

A katasztrófa gyorsítja a váltást. Repül még Il-62-es kormánygép? Az S100-asokat intenzíven gyártják, de Tu-214-esből tavaly csak kettő készült.

Repülés

450-nel repeszteni, ötszáz tonnát vinni föld, víz vagy a jég felett: az oroszok északi terjeszkedésében kaphat szerepet a gép.

Repülés

Ukrán helyett orosz típus, katonai és polgári célokra. Vállszárny, T-vezérsík, hátsó rámpa, tavaszi bemutatkozás, nyári szűzfelszállás.