Keresési eredmény a(z) „oroszorszag” címkére
Rendezés:

Hajózás

Vízre bocsátották a Poszejdon típusú nukleáris hadászati drónok hordozására kialakított atommeghajtású tengeralattjárók első kísérleti darabját az észak-oroszországi Arhangelszkhez közeli Szeverodvinszkben.

Vasút

Az orosz vállalat negyvennégy százalékkal magasabb áru- és szolgáltatási indexet ért el 2018-ban az előző évihez képest.

Repülés

Az Il-112V az első teljesen orosz konstrukció a katonai szállítógépek kategóriájában. A nálunk is használt An-26-os (egyik) váltótípusa.

Vasút

A szerkezetet a legerősebb orosz dízelgépbe, a szintén TMH-termék 3(2)TE25K2M-be szánja a gyártó.

Vasút

Az orosz Központi Elővárosi Személyszállító Vállalat huszonegy egyenáramú villamos szerelvényt.

Vasút

Egy névtelen telefonhívás miatt hétfőn át kellett vizsgálni a moszkvai metróhálózat több mint kétszáz megállóját. Robbanószerkezetet nem találtak.

Vasút

Nagyon fontos volt a Transzmasholdingnak (TMH) az M3-as metró felújítása. Az orosz vasúttechnikai óriáskonszernnél kíváncsian várják a kisföldalattira, illetve a HÉV-ekre kiírandó pályázatokat is. Interjú Denis Shilóval, a cég vasút és a városi vasúti divíziójának vezetőjével.

Vasút

Az orosz vállalat BB- pozíciója BB-re javult a hitelminősítőnél.

Repülés

A várható kedvezőtlen időjárás miatt hetvenhat moszkvai járatát nem indítja az orosz légitársaság, köztük a magyar fővárosba tartókat sem.

Repülés

Elsőre business jet készül, de nem tudni, mekkora sebességre, hatótávolságra. A Blackjack már szóba sem kerül... A prototípus 2027-ben repül.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/