Keresési eredmény a(z) „oroszorszag” címkére
Rendezés:

Vasút

A közös magyar–orosz–egyiptomi projektben hamarosan indul a magyarországi gyártás is.

Repülés

Szuhoj S100-asok és MC-21-esek alkotják majd a gépparkot, most keskenytörzsű Airbusok. A Superjetek is a hazai technológiájú változatból lesznek?

Vasút

A sajátos földtani adottságok miatt a szentpétervári metró a világ egyik legmélyebb föld alatti vasúti rendszere. Szekeres András, a Junkies frontembere szinte hazajár a Nagy Péter cár alapította orosz nagyvárosba, és amikor A-ból B-be kell eljutnia, előszeretettel veszi igénybe a jól működő „petyerburgszkoje metro” szolgáltatásait.

Vasút

A hálózat tovább rövidítené a szállítási időket, valamint javíthatja Kelet-Európa gazdasági helyzetét, növekedő exportmennyiségek mellett.

Vasút

Jelentős modernizációval először a magyar, majd a közép-európai piacon vezető járműipari gyártóvá fejlesztenék a vállalatot az új tulajdonosok.

Közút

A szerviz-, alkatrész- és garanciális tevékenység azonban zavartalanul folytatódik, az országos márkaszerviz-hálózat is tovább működik.

Vasút

Az orosz szankciók hatálya alá tartozó uniós árukat szállító tehervonat az Észtországon és a Bajkálontúli határterületen keresztül vezető, északi útvonalon jutott el Németországból Kínába.

Repülés

Trump nem is annyira váratlan döntésének háttere. Ahová nem engedték az oroszok a felderítőket. A friss Tu-214ON és az öregecske OC-135B. Belejátszik a mini űrrepülőgép is?

Vasút

Érvénybe lépett a többoldalú finanszírozási megállapodás az egymillió eurónál is nagyobb értékű beruházáshoz.

Vasút

A szerdai káoszt követően a közlekedéshez szükséges digitális kódok véletlenszerű ellenőrzésére tértek át Moszkvában csütörtöktől. A reggeli csúcsforgalom már torlódásmenetesen zajlott le.