Keresési eredmény a(z) „nemetorszag” címkére
Rendezés:

Vasút

Olvasói élménybeszámoló egy nagy németországi „kirohanásról”.

Vasút

Egy InterCityExpress vaddisznókondát gázolt, és fekve maradt.

Hajózás

A Szabadság-híddal egyidős Kék Csoda teljes acélszerkezetét restaurálják.

Repülés

Több százezer érvénytelenné vált menetjegy vásárlója követelheti vissza pénzét a csődbe ment Air Berlin német légitársaságtól, a Bild értesülése szerint akár az egymilliót is elérheti mindazok száma, akiknek tartozik a felszámolás alatt álló vállalkozás.

Repülés

Mérföldkőnek számító átadást ünnepelt Hamburgban az Emirates, ahol a vállalat az A380-as géptípus iránti elkötelezettségét is megerősítette. Az eseményen kiemelték az Emirates A380 program repülőgépgyártásra, légiközlekedési iparágra és fogyasztói tapasztalatokra gyakorolt pozitív hatását.

Hajózás

Jár a glória a Havariekommandónak!

Hajózás

Irányíthatatlanná vált és zátonyra futott egy teherszállító hajó az Északi-tengeren a német partoknál a térségen végigsöprő viharban, még vasárnap. Már hétfőn menteni akarták, esélyük sem volt. És ma sem nagyon tudtak még mit csinálni...

Vasút

Minden országban megvan az a megfelelő nagyságú építési gödör, amelyben a közpénzek többé-kevésbé átláthatatlan módon tűnnek el.

Vasút

Persze ezt is másképp, máshogy csinálják, mint az elsőre gondolnánk.

Ellátási lánc

Jelenleg hetente körülbelül száz konténervonat közlekedik a csehországi, szlovákiai konténerterminálok és a hamburgi kikötő között.