Keresési eredmény a(z) „fejlesztes” címkére
Rendezés:

Repülés

Technológiai fejlesztések és a forgalomszervezés innovációja nélkül nem kezelhető az európai légi forgalom növekedése, jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Vasút

Pusztaszabolcs és Dombóvár, valamint Rákos és Szolnok között az év végére elkészülhet az állomási jelző- és biztosítóberendezések központból való távműködtetése.

Közút

Új magyar fejlesztésű autóbusszal jelenik meg a piacon a Kravtex-Kühne Csoport. A Credobus Inovell 13+ típust május 8-án, a zsámbéki Busexpón mutatja be a gyártó.

Vasút

Az Északerdő Zrt. az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Programban a Kassai Gyermekvasúttal közösen még 2017-ben nyert el támogatást a kassai kisvasút és a Lillafüredi Állami Erdei Vasút fejlesztésére.

Urbanisztika

A kormány visszaadta az eredetileg a híd járdáinak kiszélesítésére szánt, korábban visszavont összeget.

Zöldút

Az akkumulátor-technológiás buszokra szerelt gumiabroncsoknak jóval strapabíróbbak kell lenniük a nagyobb össztömeg és a dinamikusabb gyorsulás miatt.

Vasút

A 150-es vonal rekonstrukcióját formálisan bepréselték az eredeti pénzügyi keretbe.

Zöldút

Egész évben szolgáltatásokat és programokat kínáló kerékpáros turisztikai fejlesztések indulnak a Balaton térségében új útvonalakkal és kiszolgáló létesítményekkel.

Közút

Az autóút burkolata Üllő térségében hamarosan elkészül.

Vasút

Alapvető változásokra nyílik lehetőség a vállalatirányításban a legújabb információ-technológiai fejlesztések révén: az INKA2 Magyarország egyik legnagyobb vállalatirányítási szoftverfejlesztési projektje.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/