Nyolcadszor Füreden

iho/vasút   ·   2011.08.16. 08:00
00

A 2007-től nemzetközivé bővült kiállítás idén is látványos seregszemlével kápráztatja el a látogatókat. A rendező Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klubon kívül hazánkból a Győri Vasútmodellező és Vasútbarát Klub, a tapolcai Batsányi János Művelődési Ház vasútmodellező Klub hozza el moduljait, a határokon túlról bécsi, aradi, nagyváradi, és idén először bukaresti kiállítókat várnak. Idén először láthatják teljes hosszában a vasútbarátok körében közkedvelt Győr–Veszprém vasútvonal Eplény környéki részletét egy 17 méteres N méretű modulrendszeren.

A képre kattintva a tavalyi kiállítás mini fotógalériája nyílik meg<br>(forrás: Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub)

Második alkalommal hirdettek meg a rendezők modellversenyt Domonkos András emlékére. A versenyen részt vett modelleket a kiállítás idején vitrinekben tekinthetik meg. A falakat vasúti bélyeg- és képeslapgyűjtemények, és a francia vasút mozdonyait ábrázoló rajzok díszítik majd.

Akik kedvet kapnak a vasútmodellezésre, a szombathelyi BYG-Modell szaküzlet kínálatából vásárolhatnak, akik csak olvasni akarnak a vasútról, az Indóház kiadványai között találhatnak kedvükre valót.

Kapcsolódó hírek