3+1 tanács: így válasszon adagolópumpát saját kozmetikai termékéhez

iho   ·   2021.02.04. 12:00

Saját kozmetikai terméket készít, de még nem választott adagolópumpát? Saját kozmetikumaihoz épp információt gyűjt, ami alapján a terméke csomagolását a lehető legprofibb módon tudja megoldani?

Ebben a cikkben segítünk Önnek, hogy ki tudja választani a legmegfelelőbb adagolós pumpát új termékéhez. Adunk 3+1 tanácsot, ami alapján el tudja dönteni, hogy milyen adagolópumpára lesz szüksége új termékéhez.

  1. A termék tulajdonságaihoz illeszkedjen

Az elsődleges szempont a választásnál az legyen, hogy a terméke milyen tulajdonságokkal bír. Ha például a terméke nem érintkezhet közvetlen fémmel, akkor válasszon a belül fémmentes, úgynevezett külső rugós pumpák közül. Fontos figyelembe vennünk a termék viszkozitását, mert nem minden termék ugyanolyan folyékony. Nem választhat olyan pumpát, ami az adott viszkozitás mellett egyszerűen használhatatlan lesz.

  1. Célszerű előre letesztelni az adagolópumpát

Szorosan illeszkedik az előző ponthoz, hogy célszerű előre letesztelnie az adagolópumpákat. Például a viszkozitás tesztelésének a legjobb módja az, ha élesben, a leendő adagolópumpák segítségével teszteli új termékének adagolóját. Ilyenkor azt is le tudja tesztelni, hogy a választott pumpák közül melyik adagol megfelelően, melyiket kényelmes használni. Letesztelheti, hogy melyikkel tud egy nyomásra megfelelő adagot kijuttatni, és melyikkel kell többször pumpálni. Fontos a kényelem. Az, hogy lehetőleg egyetlen nyomással kellő mennyiségű krémet tudjunk magunkhoz venni.

Ha tesztelni szeretné az adagolópumpák különböző változatait, keresse fel az Allinpackaging.hu-t, ahol kérhet termékmintát. Ezzel még a nagyobb mennyiségű vásárlás előtt le tudja tesztelni az összes kinézett adagoló pumpát, amire mindenképp szüksége van. Ráér ez alapján dönteni és leadni a rendelését, immár biztonságosan, meglepetések nélkül.

  1. Kövesse a trendeket, adjon a designra!

Bármennyire is fontosak az eddig leírtak, fontos, hogy ne csak funkcióját tekintve legyen jó az adagolópumpa, de esztétikailag is. A design lesz az első, ami megragadja a vásárlóink figyelmét, ezért is annyira fontos ez. Ebbe beletartozik az, hogy profi, szép címkét kapjon a termékünk, amihez illeszkednie kell a flakonnak és az adagolónak is.

+1: Figyeljen a technikai paraméterekre!

A különböző flakonok és pumpák méretei eltérőek lehetnek. Épp ezért nagyon fontos, hogy figyeljen a termékek paramétereire, ugyanis illeszkednie kell a flakonhoz a pumpának. Továbbá fontos a jól megválasztott nyakméret, nyakhossz és szárhossz is. Ne essen abba a hibába, hogy az adagoló tökéletesen illeszkedik a flakonra, de a szárhossz túl rövid. Ekkor ugyanis csak a termék egy része nyerhető ki a flakonból rendeltetésszerű használat mellett.

Mint láthatja, sok mindenre kell figyelnie választásnál. Reméljük, tudtunk Önnek segíteni

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek