A hatvannyolc éves gyermek

iho   ·   2016.04.07. 21:15
00kicsi

Az idei, hatvannyolcadik születésnapi rendezvény a szokásostól eltérően Szépjuhászné állomáson kezdődik. Április 9-én, szombaton délelőtt tízkor térzenével kezdődik a megnyitó, utána különvonat indul. Idén a hárs-hegyi alagutat mutatják be az érdeklődőknek: a fáklyákkal kivilágított, 198 méter hosszú műtárgyon gyalogosan lehet átkelni, a beállókban a Gyermekvasút történetét és működését bemutató alkalmi kiállítást lehet megtekinteni. E rendezvény miatt a déli órákban több, menetrend szerinti vonat csak Széchenyihegy–Szépjuhászné között közlekedik.

A programra az ebéd árát is tartalmazó jegyeket szombat délelőtt 10-től a különvonat indulásáig Szépjuhászné állomáson lehet megvásárolni, a részletek a Gyermekvasút honlapján olvashatók.

(forrás: MÁV)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Nem eseménytelen Keleti

iho/vasút   ·   2012.02.07. 10:03
Kora reggeltől a hó és a hideg, majd két újabb esemény miatt borult fel a Keleti pályaudvarra érkező és az onnan induló vonatok menetrendje.