A kertben vasutazni jó!

iho   ·   2014.08.21. 13:11

A 850 méter hosszú vaspályán zakatolnak végig a Park saját régi, már megszokott járművei szerelvényeikkel, és újdonsággal is kedveskednek a vendéglátók. Elkészült ugyanis Szilvia, a Szilvásváradi Erdei Vasút 394,057 pályaszámú gőzösének kicsinyített mása. Ez a gép vezeti majd fel a vendégmozdonyok parádéját, majd többféle szerelvényen is utazhatnak a látogatók.

Kadocsa Gyula felvétele a 2013-as találkozón készült

Természetesen a megszokott programok sem maradnak el: lehet gőzmozdonyon utazni (a Történelmi Magyar Vasúti Kultúráért Egyesület 411-esén), lesz sínautózás a Csajka vágánygépkocsin, fordítókorongozás, hajtányozás. Az Indóház szerkesztősége külön standdal képviselteti magát, ahol régebbi és újabb kiadványainkból, webshopunk kínálatából lehet vásárolni.

Az Európai kerti vasutak találkozója augusztus 23-án, szombaton és 24-én vasárnap 10–18 óra között látogatható a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek