A nadrágokban, leggingsekben, jeggingsekben rejlő lehetőségek

iho   ·   2020.11.06. 12:00

A kislányok felöltöztetése, illetve a szekrényük feltöltése kényelmes, sok különböző módon felhasználható nadrágokkal, leggingsekkel, jeggingsekkel nagyon fontos! Nem mindegy, hogy mit mivel párosítunk, ezt pedig a lehető legkorábban meg kell értetni a gyerkőccel is! A következőkben adunk néhány tanácsot, hogy hogyan érdemes kihasználni az ezekben a ruhadarabokban rejlő lehetőségeket úgy, hogy a gyerkőc kényelmesen érezze magát, miközben divatosan van felöltözve.

 

Mikor kell a gyermekre leggingst, jeggingst vagy nadrágot adni?

Nem könnyű feladat felöltöztetni a gyermekünket, hiszen nekik általában egészen más a fontos az adott ruhaneműkben, mint nekünk. A különböző ruhaneműket számos feladat ellátására hozták létre azért, hogy tényleg minden alkalomra találhassunk megfelelőt. A különböző anyagú nadrágok más-más időtöltésben hivatottak védeni, takarni. 

A hagyományos nadrágokat akkor érdemes feladni a lányokra, amikor olyan helyre, eseményre kell mennie, ahol nem fog sokat mocorogni. Az óvodásokra még nem érdemes ilyen nadrágot adni, hiszen ők hihetetlenül sokat szaladgálnak nap közben! Az általános iskola padjában azonban már jóval érdemesebb ebben a nadrágban ücsörögni.

A bársony, kord és a fekete vagy fehér színű nadrágokat akkor is érdemes a gyerkőcökre adni, amikor ünnepségre, színházba, azaz olyan helyre megyünk velük, ahol elegánsan kell megjelenni. A minőség és a márka persze ilyenkor sem mindegy, hiszen egy kisgyermek esetében a szakértők által készített, kiváló anyagból készült nadrágok sokkal jobban bírják majd a strapát.

A leggingseket leginkább a legkisebbeknek találták ki. Mivel ezeknek a derék részük is gumival illeszkedik a testre, így mászkálni, ugrálni, kúszni-mászni is kellemes bennük. Nincs olyan tevékenység, amelyhez ne lehetne felvenni őket. Ráadásul nagyon egyszerű kiválasztani egy hozzájuk passzoló felsőt! Ezt a logikát kell követni: színes leggingshez egyszínű felsőt kell választani, olyat, amelynek színe dominál a nadrág mintájában is. Egyszínű leggingsek esetében fordított gondolatmenetet kell alkalmazni, azaz ehhez színes felsőt érdemes választani, amelynek mintájában megtalálható a nadrág árnyalata is.

Hol érdemes beszerezni őket?

A modern világ előnye, hogy az internetes weboldalakon gyakorlatilag mindent meg lehet találni, így nadrágokat és leggingseket is! Kereséskor azonban nagyon fontos, hogy olyan oldalon keresgéljen, amely megbízható és csak minőségi termékeket árul. Ilyen a Menő Manó Gyermekdivat oldala is, ahol megannyi gyönyörű nadrág közül válogathat!

A leggingsek minden évszakban hordhatóak!

Sokan tévesen úgy gondolják a leggingseket és jeggingseket csupán tavasszal és nyáron lehet a gyerekekre adni. Pedig az igazság az, hogy akár ősszel és télen is tökéletes választásként szolgálhatnak. Ezekből a nadrágokból ugyanis lehet találni vastag és vékony anyagút is! Előbbieket érdemes télen a kislányokra adni, ha azt szeretnénk, hogy igazán meg legyenek védve a hidegtől!

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek