A nyári szettünkből nem hiányozhat a csillogó bokalánc sem

iho.hu   ·   2024.06.13. 11:00
wearing.hu

A bokaláncok napjainkban is népszerű kiegészítőnek számítanak, a jó idő beköszöntével végre ismét előkerülhetnek kedvenc darabjaink, amelyek nemcsak a megjelenésünket teszik különlegesebbé, hanem a nőies kisugárzásunkat is erősítik.

A WEARING.hu női bokalánc kínálatában megtalálhatjuk a számunkra legideálisabb modellt, itt ugyanis rengetegféle elérhető, pillangós, pikk medálos, szívecskés, csillagos. A szimbólumokkal más-más hangulatot közvetítünk, általuk üzenhetünk a környezetünknek is, de beszerezhetünk csillogó kígyóláncot is, ami stílusos és vagány.

A bokalánc története

Már az ókori Egyiptomban is viseltek efféle ékszereket, és akkoriban nem csupán divatelemként funkcionáltak, hanem státuszszimbólumként is. Később Indiában például az esküvők és különleges alkalmak elengedhetetlen kellékeivé váltak. Az idők folyamán nem kopott el népszerűségük, hanem épp ellenkezőleg, egyre kelendőbb ékszernek számítottak a nők körében, legfőképp a bohém, illetve nyári divatirányzatokban.

Manapság sincs ez másképp, hiszen amint megérkezik a nyár, máris örömmel nyúlunk az ékszeres dobozunk után, ha pedig meglátunk néhány csillogó darabot, előszeretettel vásárolunk újabb és újabb modelleket. 

Mikor viseljünk bokaláncot?

Általában a meleg évszakokban (tavaszi-nyári időszakban) kerül fókuszba, amikor eleve szandált vagy papucsot viselünk, hiszen így nagyon jól érvényesül a gyönyörű bokaláncunk. Sőt, ha ez még egy szép pedikűrrel is párosul, még ütősebb hatást érhetünk el. 

A könnyed, nyári öltözék legmeghatározóbb kiegészítőjeként egyedibbé, stílusosabbá teszi megjelenésünket. Szintén nem hiányozhat a tengerparti nyaralások során, érdemes magunkkal vinni néhány új darabot és persze a kedvencünket is. A homokban, a vízparton csillogva még jobban érvényesül ez a csodás ékszer. 

Ami szintén erősíti ezen kiegészítők népszerűségét, hogy igen sokféle stílusú, kialakítású elérhető, beszerezhetők szolidabb típusok és merészebb darabok egyaránt. Medállal ellátottak és anélküliek is. 

Divatos kiegészítők

A finom ezüst bokaláncok mellett hangsúlyosabb arany ékszerek, de gyöngyös, kagylós modellek is vásárolhatók, így könnyen megtalálhatjuk a nekünk való típust. Akár a nyári szettünkhöz is választhatunk, de konkrét alkalmakra is, fesztiválra, rendezvényekre, baráti találkozókra.

A bokaláncok sokoldalúságát természetesen a divatipar is felismerte, így nem meglepő, hogy gyakran a kifutókon is találkozni ezekkel a csodás kiegészítőkkel. 

Kapd elő Te is a kedvenc bokaláncodat, és vidd magaddal a nyaralásod idejére, ne feledkezz meg a szalmakalapról és a bikiniről sem! Ha pedig úgy érzed, hogy ideje beszerezni néhány új ékszert, a WEARING.hu kínálatában érdemes körülnézned.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek