A partyszendvics minden alkalommal hódít!

iho   ·   2022.11.02. 12:00

A partyszendvics rendelése általában csodálatos megoldás, ha konferenciára, üzleti rendezvényre, vagy akár csapatépítő tevékenységre készülsz, és nincs kedved túlbonyolítani a vendéglátást. Lássuk, miért is olyan ideális a partyszendvics-catering!

Univerzális megoldás

Ha nincs idő vagy lehetőség többfogásos ételek felkínálására vagy elfogyasztására, de egy snack még elfogadható, akkor a szendvicstálas catering az ideális. Számtalan mód létezik az elkészítésére. 

Éppen ezért biztos, hogy olyan megoldásokat találhatsz, amelyek a legkülönfélébb ízléssel rendelkező munkatársak, a speciális diétát követők és az ételallergiások körében is megállják a helyüket. Bármilyen szendvics elkészíthető glutén-, laktóz-, és húsmentesen, valamint vegán módon.

Rendelj irodai bekészítést az Ordit.hu weboldaláról, hogy magas minőségű és ízletes falatkákat biztosíts munkahelyi rendezvényeidre!

Olcsó, mégis minőségi

Mivel a szendvics összetevői jellemzően olcsók, még szűkös költségvetés mellett is ízletes és kielégítő ételeket tudunk felszolgálni munkatársainknak. Az ilyen jellegű étkeztetéshez a vendéglátó cégek többsége elfogadható árakat tud biztosítani, és biztos lehetsz benne, hogy az ízek továbbra is a legmagasabb színvonalúak lesznek.

Tekintettel arra, hogy a szendvicsek készítése még nagyobb rendezvényeken is kevesebb időt és munkát igényel, a céges catering árai összességében a szokásosnál olcsóbbak lesznek. Ha a vártnál több munkatárs jelenik meg, akkor sem kell kétségbe esni, mivel az ételek sokkal gyorsabban elkészíthetőek és elfogyaszthatók.

Ételérzékenységben szenvedők számára is ideális

Biztos lehetsz benne, hogy szendvics felszolgálása esetén mindenki megkóstolja a finom falatokat, még a legválogatósabb munkatársak is. Ezzel ötletes és változatos ételeket kínálhatsz fel, amelyek megfelelnek a vegetáriánus, vegán és egyéb speciális étrendi igényeknek. 

Ezenkívül a gluténmentes partyszendvicsek rendelése általában okos lépés annak biztosítására, hogy senki ne maradjon ki a finom falatokból ételérzékenysége miatt. A partyszendvicsek szinte korlátlan változatossággal készíthetők, a menü pedig egyszerűen a látogatók ízlésének és igényeinek megfelelően alakítható. 

Az alkalmazottak közötti interakció és az erős munkakapcsolatok kialakítása kétségtelenül egyszerűbben elérhető, ha mindezekre egy finom irodai catering mellett kerül sor.  Ezenkívül a szendvics egy egyszerű és gyors ebéd, amelyet a munkatársak állva, ülve vagy bármilyen más módon elfogyaszthatnak, miközben kötetlenül társaloghatnak.

Látogass el az Ordit.hu honlapjára, és bízd céges catering rendeléseid szakértelmükre, legyen szó kis, vagy nagy létszámú rendezvényről!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek