A sikeres spórolás kulcsa egyetlen újság?

iho   ·   2023.04.25. 13:05
00_sikeres_sporolas

Szinte hihetetlennek tűnhet, mégis igaz. A tudatos vásárlás a kulcs a takarékoskodáshoz. Ez a fajta szemlélet ráadásul nemcsak egyénileg hajthat hasznot, hanem globálisan is, mivel ezáltal megakadályozható a túlfogyasztás. De vajon mi ez az újság? Azonnal lerántjuk a leplet!

Akciókra fel!

A Penny akciós újság a titok, ami nem is olyan rejtélyes. A segítségével hétről hétre megtervezhetőek a bevásárlások, prioritást adva azoknak a termékeknek, amik éppen kedvező áron beszerezhetőek.

Mire érdemes odafigyelni?

Az újság folyamatosan frissül, és adott időszakokra vonatkozik. Úgyhogy mindig az éppen aktuális variációt célszerű megnyitni, így elkerülhetőek a félreértések. Az árukészlet feltöltése ismétlődő, ettől függetlenül jó ötlet a kezdő dátumhoz minél közelebbi időpontban felkeresni az áruházat. Online ráadásul könnyedén nyomon követhetőek a legújabb akciók, így nem kell arra várni, hogy talán a postaládában is landol egy nyomtatott verzió. Nem mellesleg az internetes alternatíva környezetbarát választás is egyben, túl azon, hogy bármikor elérhető. Határozottan kifizetődő taktika újra és újra rápillantani az aktuális kiadványra, hiszen a visszatérő akciózásokon túl akadnak újabb és újabb leértékelések, amikkel megéri kalkulálni.

Mennyit lehet így spórolni?

Az összeg mértéke háztartásonként, és persze akciónként változhat, de átlagosan nyugodtan kijelenthető, hogy havi szinten több tízezer forint megtakarítható. Mindennek tetejében ez semmiféle utánajárást, extra odafigyelést nem igényel, lévén az újság mindig rendelkezésre áll.

Még mivel csökkenthető a bevásárlás összege?

Például azzal, ha a lakhelyhez legközelebbi Penny áruház a célpont, ami így akár gyalogosan, biciklivel, motorral vagy tömegközlekedéssel is elérhető. Ezen túl érdemes vászontáskákkal is készülni, így jelentős mértékben csökkenthető a műanyagfogyasztás mértéke, ami a fentiekhez hasonlóan nem csupán egyéni, hanem össztársadalmi érdek. És még egy bónusz tipp a végére: az ember olykor hajlamos ezt-azt elfelejteni, ezért még a vásárlás előtt praktikus bevásárlólistát írni, feltüntetve azokat a termékeket, amik semmiképpen sem nem maradhatnak ki a kosárból!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek