A vezeték nélküli porszívó kézzel fogható előnyei

iho   ·   2021.11.06. 12:00

Minden lakásban vannak nehezebben hozzáférhető helyek, ahol egy hagyományos porszívó nem képes hatékonyan takarítani, illetve adódnak olyan szituációk, amikor jó, ha kéznél van a porszívó. Hihetetlen könnyebbséget jelent, ha egy vezeték nélküli porszívó lesz az új társunk!

Vegyünk még egyet, vagy cseréljük le?

Ha például kisgyerek, háziállat van a családban vagy emeletes családi házban élünk, netán még autó és terasz is van, a porszívózás az időrabló és nemszeretem tevékenységek kategóriájába tartozhat. Főleg, ha egy hagyományos porszívóval szeretnénk ezt mind megoldani.

Jogosan merül fel tehát a kérdés, hogy vegyünk-e még egy porszívót, vagy cseréljük hatékonyabbra, amellyel mindenütt, a nehezebben hozzáférhető helyeken is könnyen porszívózhatunk, mindemellett pedig gyorsan munkára fogható szükség esetén.

A kényelem, a rohanó világunk szűkös ideje és ezzel az igény megteremtette a vezeték nélküli porszívók keresletét, melyek manapság rengeteg háztartásban háttérbe szorítják a hagyományos, kevésbé praktikus és csekélyebb szívóerővel rendelkező porszívókat. 

A vezeték nélküli porszívó előnyei

A Xiaomishop.hu termékei között nem véletlenül népszerű a Xiaomi vezeték nélküli porszívó, amely egy kifejezetten előnyös és hatékony eszköz a mai porszívók kínálatában. Könnyű szerkezet, egyszerű kezelhetőség jellemzi, és erős a szívómotor, nem mellesleg higiénikus a tartályürítés, a pollenek mintegy 99,9%-át kiszűri a Xiaomi vezeték nélküli porszívója. 

Ami még mindenképp az előnyei közé sorolandó, az a fali dokkolóban való elhelyezés, hiszen a hagyományos porszívóval sokszor az is probléma, hol tároljuk, ha nem használjuk. Ebből is következik, hogy mérete és súlya is jóval csekélyebb, ahogy a zajszintje szintén mérhetően alacsonyabb.

A vezeték nélküli porszívó ráadásul többféle kefével használható, a Xiaomi vezeték nélküli porszívójához tartozik padlóhoz és szőnyeghez megfelelő kefe, réstisztításhoz, szövetekhez és ágyneműhöz is alkalmas tisztítókefe.

Amiért sokaknak bevált

A hagyományos porszívóval ellentétben - ami egy porzsákban gyűjti össze a koszt - a vezeték nélküli porszívó előnye, hogy a porzsák nélküli tartályában kialakított rendszerrel olyan légáramlatot tud biztosítani, ami nem csökken később sem a porszennyeződés növekedésével. 

Könnyen átalakítható morzsaporszívóvá a tartozékok közt említett több keféjének köszönhetően, illetve más-más kefék használatával gyönyörű tisztaság teremthető mindössze egyetlen készülékkel.

Használata egyáltalán nem bonyolult, szó szerint még a gyermekek is segíthetnek vele a takarításban, könnyű súlya miatt elbírják, valamint a hatásfoka sem csökken az egész töltöttség alatt. 

Kiemelten érdekes lehet olyan lakásban, ahol lépcső van, hiszen ennek takarítása egy hagyományos porszívóval vagy egy robotporszívóval kész szenvedés.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek