Ajándék a Kisvasutak napjára

iho   ·   2014.09.01. 18:45
00kicsi

A gépet az Egererdő Zrt. szakemberei újították fel Szilvásváradon. A kívül és belül alaposan megújult mozdony hamarosan forgalomba is áll, a szeptember 6-i Kisvasutak napján már biztosan bemutatkozik a nagyközönségnek. Ebben az évben ugyanis most szombaton rendezi a Magyar Turizmus Zrt. és idei együttműködő partnere, az Egererdő Zrt. a Kisvasutak Napját, ezúttal a Mátravasúton. Az immár hagyományos országos kisvasúti nap – a korábbi királyréti és lillafüredi rendezvényekhez hasonlóan – számos izgalmas programmal várja vendégeit.

A részletes programot a kisvasutak honlapján lehet megtekinteni.

Közel másfél évvel ezelőtt, 2013 április elején így indult az Mk48-412-es Szilvásváradra felújításra<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(minden felvétel forrása a Mátravasút Facebook-oldala, ezt a felvételt Simon József készítette)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.