Ajándék a Kisvasutak napjára

iho   ·   2014.09.01. 18:45
00kicsi

A gépet az Egererdő Zrt. szakemberei újították fel Szilvásváradon. A kívül és belül alaposan megújult mozdony hamarosan forgalomba is áll, a szeptember 6-i Kisvasutak napján már biztosan bemutatkozik a nagyközönségnek. Ebben az évben ugyanis most szombaton rendezi a Magyar Turizmus Zrt. és idei együttműködő partnere, az Egererdő Zrt. a Kisvasutak Napját, ezúttal a Mátravasúton. Az immár hagyományos országos kisvasúti nap – a korábbi királyréti és lillafüredi rendezvényekhez hasonlóan – számos izgalmas programmal várja vendégeit.

A részletes programot a kisvasutak honlapján lehet megtekinteni.

Közel másfél évvel ezelőtt, 2013 április elején így indult az Mk48-412-es Szilvásváradra felújításra<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(minden felvétel forrása a Mátravasút Facebook-oldala, ezt a felvételt Simon József készítette)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Üljön fel a GYSEV Teátrumvonatainak egyikére!

iho/vasút   ·   2022.07.02. 15:00

Egyedülálló ünnepséggel készül a vasúttársaság az alapításának 150. évfordulójára: július 23-án teátrumvonatok indulnak Sopronból és Győrből, amik Szombathely állomásra érkeznek, ahol csarnokelőadással és színes programokkal várják a résztvevőket.