Ajándékot keresel?

iho   ·   2022.12.04. 12:00

Év vége felé mindenki folyamatosan gondban van. Ajándékozás a kollégákkal vagy szobatársakkal, közös karácsony a nagycsaláddal, és akkor még a barátokat, edzőtársakat nem is említettük.

Megannyi ember, akinek ötletes ajándékot szánsz, de sajnos az élet sokszor közbeszól. Vagyis leginkább az ötlet hiánya. Ha nem szeretnél valamit csak úgy nagy muszájból ajándékozni, hanem igazán jól szeretnél választani, akkor olvasd tovább a cikkünket.

Mi az, amit mindenki használ?

Ha teljesen ötlettelen vagy, akkor gondolj arra, hogy mi az, amit mindenki használ. Ilyen lehet többek között a számítógép is, amelyhez rengeteg hasznos kiegészítőt találsz a Laptopland.hu kínálatában. 

Mert hát mindenki használ vagy laptopot vagy számítógépet, de sokan vannak vele úgy, hogy valami apró kiegészítő hiányában használják ugyan a gépet, és nem annyira kényelmesen és/vagy hatékonyan, mint amennyire amúgy lehetne.

Ekkor jössz te a képbe és az ajándékod!

Ha tehát úgy látod, hogy a környezetedben valaki nem tud rendesen gépelni a betűk hiánya miatt, esetleg folyton kínlódik az egerével, vagy mást sem hallasz, mint a panaszáradatot, hogy már semmi sem fut el a gépén, akkor talán nem is kell tovább keresgélned ajándékötletért.

Apróságnak tűnik, de fontos!

Bár elsőre nem tűnik nagy dolognak egy-egy számítástechnikai kiegészítő, mégis hatalmas változást tudnak előidézni a számítógépezés közben. Mutatjuk is, hogy miből választhatsz!

  • Billentyűzetek és egerek: Mondhatni fogyóeszköznek számítanak, holott enélkül egyetlen asztali gép sem működik.
  • Merevlemezek: Az adatok őrzője, ám ha tönkrement, akkor sem kell lemondani a gépről.
  • Dokkolóállomások: Aki két vagy több helyen is használja a gépét, de otthon vagy az irodában nem akar kis monitort nézni, annak tökéletes ajándék egy dokkoló.
  • Memória: Amiből szinte sosem elég, ám szerencsére ez is bővíthető, így ajándéknak is tökéletes.
  • Új akkumulátor: Ha tudod, hogy az ajándékozott laptopja semeddig sem bírja, és csak töltőn tudja használni, igazi kincs lesz egy új aksi.
  • Egyéb kiegészítők: Kevésbé izgalmas a HDMI kábelek és a billentyűzetmatricák világa, de adott esetben mindegyik nélkülözhetetlen. 

Szerezd be a szerettednek, barátodnak, kollégádnak azt a kütyüt, ami szerinted a legjobban jönne neki, és tedd az életét jobbá és egyszerűbbé.

Legyen az ajándékod a mindennapok része!

Aligha lehet annál jobb ajándékot választani, mint ami a mindennapok részévé válik, és könnyebbé, gördülékenyebbé teszi az ajándékozott fél életét. Természetesen erre általában a használati tárgyak a legalkalmasabbak, de úgy véljük, még mindig jobb egy hasznos holmit ajándékozni, mint egy haszontalan díszt, ami lehet, hogy még csak nem is tetszik annak, aki kapta.

A számítógépes kütyükkel igazán nem lehet mellélőni, így ha egy kicsit szemfüles vagy, akkor hamar ki tudod deríteni, milyen kiegészítővel szerezhetsz igazán örömet.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek