Ami csak szem-szájnak ingere

Kemsei Zoltán   ·   2013.10.12. 08:30
00

Alig-alig lehet már a modellekre a „nagyvasút kicsiben” megfogalmazást használni, látva a Temofeszt 3300 négyzetméternyi kiállítási területét. A körfűtőház két szekcióját is elfoglaló parádét szabad szemmel még a tetőszerkezet belsejéből sem nagyon lehet átlátni: kígyózó modulrendszerek, kisebb asztalok, vitrinek mindenhol. Az N mérettől a Lego-vasútig mindenki megtalálhatja a kedvencét, és nem kérdés: nehéz lesz majd az este hat órai záráskor elhagyni a látogatóknak a Park területét.

A Temofeszt hivatalos megnyitója. Balról Horváth Lajos, a Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány kuratóriumának elnöke, Major Andrea, az Élő Mini Világ Alapítvány kuratóriumának elnöke, Magyar Anikó, a Magyar Vasúttörténeti Park marketingese, Márkus Imre parkigazgató<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(a szerző felvételei)

***

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.