Antik hatású elemek az Ön udvarában? Minden további nélkül!

iho   ·   2021.11.02. 12:00

Szeretné, ha az Ön udvarában is megjelennének az antik hatású, rusztikus elemek? Most könnyebb dolga van, mint valaha. Vannak ugyanis olyan speciális építőipari termékek, melyek antikolt hatással bírnak, kifejezetten ezt a stílust testesítik meg.

De hogy lehet ezeket valóban ízlésesen felhasználni? Mutatjuk!

Az antik örök

Bár azt gondolnánk, hogy az antik ódivatú, de ez nem igaz. Bár valóban régies hatást kelt, de ennél sokkal nagyobb a jelentősége, ennél sokkal többet képvisel. Egyfajta eleganciát, kiváltságot, nemesi mivoltot, különlegességet sugároz. Akinek ízléses antik bútorai, udvara, kerítése van, arról mindig úgy beszélnek, mint aki mindenkinél egy szinttel feljebb helyezkedik el egy képzeletbeli ranglétrán. És a tulajdonos is így érezheti magát. Jól megérdemelt ajándékként is tekinthet az antik dolgokra, melyért megdolgozott, amit kiérdemelt. És ebből a fényéből az antik nem veszít egy pillanatra sem.

Antik hatású kerítés

Aki már messziről szeretné tudatni mindenkivel az előző bekezdésben leírtakat, annak kötelező az antik hatású kerítés. Ez sokáig csak nagy nehézségek árán volt megvalósítható, megfelelő “alapanyag” hiányában. Napjainkban azonban már bárki könnyen beszerezheti ezeket a rusztikus építőelemeket, amelyek használatával könnyen tökéletes kerítést varázsolhat magának.

A Barabás Téglakő Kft. antikolt blokkelemei kiváló választást jelentenek az antik hatású építmények szerelmeseinek. Számos előnyük van a hasonló alapanyagokhoz képest: egyrészt nemcsak a felületükön, hanem teljes egészében színezett betonból készülnek, így hiába kopnak bárhol, hiába verik le véletlen a sarkukat, a színük változatlan marad. Másrészt a kivitelezők is imádják, mert szárazon építhető termék. Azaz nem kell zsaluzni, vakolni, színezni és burkolni. Ezzel pedig egy újabb előnyre tapintunk rá: kedvező árúak, hiszen nincsenek plusz kiadások.

Kerti ülőke, kerti pavilon

Ha valaki igazán szeretné kimaxolni az antikolt hatást, annak javasoljuk, hogy építsen kerti ülőkét vagy akár egy egész pavilont magának. A kerti padok kiváló lehetőséget nyújtanak a szabadban történő kikapcsolódásra. Azonban ha több évszakban és akár esős időben is szeretnénk élvezni a kinti levegőt, akkor mindenképp gondolkodjunk pavilonban.

Egy pavilon rengetegféleképpen használható. Ha nagy a család, akkor kiváló helyszíne lesz a nagyobb összejöveteleknek. Ugyanígy egy baráti társaság bulijainak is könnyen törzshelyévé válhat. Kellemes “irodai környezetet” tud biztosítani akár otthonról dolgozó vállalkozóknak is, akik szeretnének kicsit elvonulni. Kreatív munkát végzőknek a friss levegőn, külön vonulva végzett munka további kreatív energiákat szabadíthat fel. De akár éttermek, hotelek, panziók, apartmanok tulajdonosai is elgondolkodhatnak hasonló, szabadtéri megoldáson.
 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek