Az eseti potencianövelők megmenthetik a szerelmes hétvégét

iho   ·   2024.03.05. 12:00

A merevedési zavar vagy erektilis diszfunkció gyakori probléma, mely a felnőtt férfilakosság jelentős hányadát érinti. Szerencsére számos kezelési lehetőség áll a rendelkezésre ilyen esetben, beleértve az eseti potencianövelőket és az életmódbeli változtatásokat is.

.A Vital-max alkalmi potencianövelők között található termékek gyors és hatékony segítséget nyújthatnak, ha a mindennapi stressz meggátolja, hogy szerelmes pillanatokat töltsünk együtt a partnerünkkel. Ugyanis nem mindig elég a szenvedély, a kellemes zene, az intim, belsőséges hangulat, ha egyszer a testünk nem engedelmeskedik.

Ilyenkor lehet szükség alkalmi potencianövelőre!

Az erektilis diszfunkció során a férfi nem képes merevedést előidézni vagy azt hosszú ideig megtartani, így a szexuális aktus kellemetlenné, nehézkessé válhat. A merevedési zavart pedig egy sor probléma okozhatja, a stressztől és a fáradtságtól kezdve más egészségügyi tényezőkig bezárólag. Az alkalmi potencianövelőkről tudni érdemes, hogy ezek gyors megoldást jelentenek az említett problémára, alkalmazásuk eseti jellegű, tehát nem kúraszerűen kell őket szedni, és egy-két órától kezdve akár néhány napon át is hathatnak.

Milyen fajtái léteznek?

Számos gyógynövény alapú potencianövelő kapható ma a boltok kínálatában, melyek legtöbbször macát, fűrészpálmát, szibériai ginzenget és gotu kolát tartalmaznak. Ezek a gyógyhatású növények élénkítik a vérkeringést a nemi szervben, ellazítják a pénisz ereihez kapcsolódó simaizmokat, megnyugtatják a prosztatát, és fokozzák a nemi vágyat. Általában kettő- vagy négydarabos kiszerelésben forgalmazzák őket, valamint tabletta vagy kapszula formában elérhetőek, és egy-két órán belül kifejtik a hatásukat.

Így lehet elkerülni a merevedési zavart

Az eseti potencianövelőkről érdemes tudni, hogy kúraszerű használatuk nem ajánlott. Hosszútávon bizony az életmódbeli változtatások a leghatékonyabbak a merevedési zavarok kezelésében és megelőzésében. Ide tartoznak többek között a

  • relaxációs technikák elsajátítása, a meditációs gyakorlatok,
  • a rendszeres sporttevékenység folytatása,
  • az egészséges táplálkozás,
  • a stresszkezelés,
  • az alkoholfogyasztás és dohányzás mérséklése vagy teljes elhagyása,
  • a túlsúly leküzdése,
  • valamint a rendszeres orvosi kivizsgálás.

Utóbbihoz érdemes hozzátenni, hogy akkor különösen fontos, ha a merevedési zavar ismétlődően visszatér, már-már állandóvá válik a férfi életében. Itt ugyanis nem valamilyen stresszes helyzetről beszélhetünk, hanem akár komolyabb egészségügyi probléma is húzódhat a háttérben. A rendszeres urológiai és laborvizsgálatok könnyen kiszűrhetik ezeket a gondokat, amik lehetnek például szív- és érrendszeri panaszok, cukorbetegség, prosztatamegnagyobbodás, de akár daganatos betegségek is. 

Bármiféle étrend-kiegészítő szedésének elkezdése előtt javasolt szakorvossal konzultálni.

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek