Az ikonikus sneakerek titkai

iho   ·   2022.03.05. 12:00

Mindenki ismeri azokat a márkákat, amelyek igazán sikeres cipőkollekciókat dobnak piacra. A legtöbb cég évről évre rukkol elő valamilyen újdonsággal vagy frissítéssel, amit egy hosszú munkafolyamat előz meg.

Igyekeznek olyan változatokkal érkezni, amelyek minden igényt ki tudnak elégíteni. Tudják ugyanis, hogy egy egyedi és stílusos modell milyen hatással van a vásárlók hűségére. Lássuk, hogy vajon mik is az ikonikus sneakerek titkai!

Mit tudnak a sikeres márkák, amit a többiek nem?

Biztos mindenkiben megfogalmazódik az a kérdés, hogy vajon mit tudnak azok a sportcipők, amiket szinte pillanatok alatt kapkodnak el a fiatalok. Miért akarhat mindenki egy különleges, illetve komfortos színes modellt, ami ráadásul drágább is, mint egy hagyományos tornacipő?

A Nike az első volt azok között, akik az 1980-as években elkezdtek slágerkollekciókkal foglalkozni. Az ottani vezető ugyanis rájött, hogy sok esetben az újítás meghozza a várva várt sikert, hiszen vérfrissítésre mindig szükség van egy vállalat életében. Ez az ember úgy döntött, hogy felkeresi Michael Jordant, aki nagy hírű kosárlabdázó, és egy közös kollaborációval rukkolnak elő. Ennek volt köszönhető a True to Sole üzletben is elérhető Nike Dunk sneaker modell, amely a mai napig nagy népszerűségnek örvend. A siker azonnali volt, hiszen minden divatot és sportot kedvelő személy ilyet akart magának.

Milyen Nike Dunk színállások népszerűen mostanában?

Talán az egyik legkedveltebb, amit ide lehet sorolni, a High Championships Navy változat, aminek magas felső részét fehér és tengerészkék színnel láttak el. Azt gondolhatnánk, hogy kizárólag a különleges színállás miatt lett azonnal hatalmas kedvenc, pedig a stílus volt az, ami lenyűgözte a közönséget. Ez a nem is annyira régen megjelent szín teljesen normál méretezéssel rendelkezik, ugyanúgy, ahogy a Retro Black White változat egyaránt. A minimál dizájnnal ellátott kiegészítő a színének köszönhetően, szinte bármilyen outfithez remekül passzol. 

Ami pedig a Low Georgetown Dunkot illeti, az igazán egyedi összhatású sneaker sötét árnyalatokkal készült el, hiszen a felső része éjkék és világosszürke. A kék ráadásul a talpon is megtalálható, így tulajdonképpen keretet ad a cipő számára. 

Hol kapható Nike Dunk?

Az első és legfontosabb a márkás sneakerek esetében, hogy mindig megbízható helyről szerezzük be őket. A True to Sole webáruházban garantáltan minőségi és valódi Nike Dunkokat vehetünk meg, amiket igény esetén a budapesti üzletben fel is próbálhatunk. Emiatt pedig a méretekkel sem lesz nagy probléma, hiszen akár a helyszínen meg tudjuk állapítani, hogy vajon az adott változat megfelelő lesz-e a számunkra. Ráadásul a hatalmas kínálatnak köszönhetően akár az is megtörténhet, hogy nem csak egy, hanem több márkás darabbal térünk haza. 

A webshop, természetesen nemcsak Magyarországra szállítja limitált és márkás Nike Dunk sneakereket, hanem Európa többi országába is.

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek