Az irodai papíráru online is beszerezhető

iho   ·   2022.09.08. 12:00

Beköszöntött az ősz, és nyugodtan kijelenthetjük, páros lábbal rúgta be az ajtót. Gyakran esik az eső, a hőmérséklet elvétve emelkedik csak 20 fok fölé, nem csoda, hogy aki csak teheti, nem szívesen teszi ki a lábát az utcára.

Egyre többen intézik online a bevásárlást és a különféle beszerzéseket a magánéletben és a munkában egyaránt. Az irodai papíráru beszerzése kapcsán ez különösképp célszerű, hiszen így nem kell számolni azzal a kockázattal, hogy egy váratlan zápor alkalmával elázik a holmi, amíg bepakoljuk az adott üzlet parkolójában a csomagtartóba. Ráadásul az ILMARKET.HU kínálatában minden irodaszer, papír, írószer megtalálható, amire csak egy irodában szükség lehet.

Milyen alapvető papíráruk rendelhetők meg online?

A fenti webáruház kínálatában a fehér és színes fénymásolópapírok éppúgy megtalálhatók, mint a faxpapírok, fotópapírok. A fénymásolópapírokból kínálnak tekercses plotterpapírt is különféle szélességekben.

A borítékok tekintetében kifejezetten széles a repertoár: van légpárnás, szilikonos, öntapadós kivitelű is, sőt, még környezetbarát is akad. Ha szeretne kitűnni a tömegből, beszerezhet színes borítékokat is, a szivárvány gyakorlatilag bármely árnyalatában, beleértve a rikító színektől a matt és a pasztellszínekig. A borítékok mérete tekintetében sincs egyhangúság, az általános borítékokon túl rendelhető 14x14-es és 20x10-es, mintás boríték is.

Túl az alapvető papíráruk világán

Az ILMARKET.HU papírárui között számos olyan termék megtalálható, amelyek bár nem képezik szerves részét feltétlenül minden irodának, mégis érdemes tudni róluk. Ilyenek a különféle kreatív transzparensek, amelyek között vannak szívekkel, antik hangjegyekkel, csillagokkal vagy más motívumokkal ellátottak is.

Az etikettek között van öntapadós, nyomtatásra szánt, lézer és mátrix típusú is. Ezek különböző méretekben és kiszerelésekben vásárolhatók meg igénytől függően.

A kartonok között a festettek egyoldalasak, de vanak anyagában színezettek, amelyeknek értelemszerűen mindkét oldala színes. Ez utóbbiak esetében igen sokrétű a színválaszték, gyakorlatilag nincs olyan színű karton, amit ne lehetne rendelni, beleértve a selyemfényű és a matt variációkat is.

Más irodai kellékek is megvásárolhatók a neten

Ahol papírok vannak, ott előbb-utóbb különféle rendező alkalmatosságokra is szükség lehet. A neten lehet vásárolni iratrendezőket, mappákat, gyorsfűzőket is. Egyes jegyzetek, papírlapok helyet követelhetnek maguknak olyan kiemelt helyet, mint egy mágnestábla vagy egy parafatábla.

Javítással, ragasztással kapcsolatos termékekért sem kell feltétlenül kimozdulni az irodából. Könnyen beszerezhetők online a különféle tintapatronok, nyomtatókhoz való kellékek csakúgy, mint a rajzeszközök, naptárak.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek