Befeketült Győr-Moson-Sopron

MTI/iho   ·   2013.09.03. 22:20

Öten sérültek meg egy közlekedési balesetben kedd délután Győrben. Dobos Viktória hadnagy, a megyei katasztrófavédelem szóvivőjének közlése szerint a 81-es főút városi szakaszán ütközött össze két személyautó. A karambol sérültjeit a mentők látták el.

Halálra gázolt egy gyalogost egy személyautó a Győrhöz közeli Abdán - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint a baleset az 1-es főúton, a település belterületén történt. A helyszínelés ideje alatt egy sávon, váltakozó irányban halad a forgalom.

Egy tehergépkocsi az árokba borult az M1-es autópálya tatabánya-újvárosi lehajtójának Győr felé vezető oldalán, a mentés idejére a lehajtót lezárták. Győr felől a Tatabányára érkezők az óvárosi csomóponton át juthattak be a városba, az autópálya áthaladó forgalmát a baleset nem befolyásolja.

Gázolt a 47-es villamos Budapesten a Fővám térnél. A Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere azt közölte, hogy baleset miatt nem közlekedtek a villamosok a Szent Gellért tér és a Deák tér között. Az utasokat pótlóbuszok szállították az érintett szakaszon.

Két személyautó kiégett kedden kora hajnalban Győrben - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Tájékoztatásuk szerint személyi sérülés nem történt, az okot vizsgálják.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek